Zdravím,
mám OC verzi 1.5.0, a mám problém se slevovým poukazem, resp. kódem. Sám o sobě funguje správně ale pokud jej zadám a odešlu objednávku, tak nedojde informační email ani mě (administrátovi), ani zákazníkovi, v eshopu se objednávka ale zaeviduje, (bez slevového kódu ale emaily chodí správně). Další problém je, že ikdyž nastavím počet použití poukazu na 1, tak stejně jde používat opakovaně stále dokola.
Naopak třeba dárkový poukaz přitom funguje zcela správně, při zadání jeho kódu se vše odešle jak má a poukaz už po 2 nejde použít.
Všiml jsem si, že chyba pravděpodobně bude v tom, že do historie slevového poukazu se nezapíše info o použítí, id objednávky, zákazník atp, z čehož usuzuji, že systém neví komu má ten email odeslat a tím pádem si myslí, že poukaz ani nebyl použit.
Programátor měnil nějaké věci co se týče odesílání emailu, jelikož na seznam stále chodil html kód, teď už je vše v pořádku, všechny emaily chodí, jen u slevového poukazu je stále někde chyba. Nevím zda by tohle mohlo být zdrojem problému ale když vše funguje správně tak si myslím, že chyba je jinde.
Nesetkali jste se někdo s tímto problémem? Nevíte jak to vyřešit?