Post by Qphoria » Fri Jul 08, 2011 4:27 am

In 1.5.x
Select boxes offer a "Please Select"
Radio buttons are all unselected

The default intuitive behavior of these inputs are to always default to "some" option. I can see how having the Please Select and unselected options would be good for some people, but there should be an option to have a default selection for each. Even checkboxes should offer a default selected or not.

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by 12oclocker » Fri Jul 08, 2011 6:35 am

agreed. ;)

Active Member

Posts

Joined
Fri Feb 19, 2010 10:50 am

Post by Johnathan » Fri Jul 08, 2011 3:05 pm

I also agree.

Another thing I'll have to fix when I start upgrading... :-\

Image
Image Image Image Image


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2009 3:08 am


Post by +nrb » Thu Jul 21, 2011 3:33 am

I also agree.

- Norbert :joker:

Norbonium Creative - Web Design + Development in NYC
http://www.norbonium.com


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Mon Jul 11, 2011 5:58 am

Post by Qphoria » Tue Mar 05, 2013 3:16 am

Ok I made this as a mod. It works with checkbox, image, radio, and select
It also works with Options Price Update for live price updating
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9582

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests