Ahoj nevíte někdo jak to vypadá s češtinou do novýho OC? Prohlížel sem soubory a vypadá to na hodně nových a upravených souborů. Probíhá někde překlad?
Mé shopy jsou:
www.mojenaplne.cz
www.starink.cz
Mám pár svých zajímavých modulů, jsem ochoten se o ně podělit. Stačí napsat.
Ahoj,
instaloval jsem jiz dokonceny preklad do v 1.5.0.2 a uskakuje mi preklad v tlacitkach (viz. obr).
Nevite nekdo, jak to co nejlepe poresit? Mam prodlouzit tlacitka nebo lze pouzit i jiny zpusob?
Dekuji za radu.
instaloval jsem jiz dokonceny preklad do v 1.5.0.2 a uskakuje mi preklad v tlacitkach (viz. obr).
Nevite nekdo, jak to co nejlepe poresit? Mam prodlouzit tlacitka nebo lze pouzit i jiny zpusob?
Dekuji za radu.
Attachments
button.JPG (10.01 KiB) Viewed 2632 times
petris wrote:Ahoj,
Dekuji za radu.
Tak jsem zjistil, ze se to deje jen v IE9 a Firefox 4.
Můžete mi prosím někdo poradit jak nastavit platební metody a dopravní metody?
Nikde nemůžu najít tlačítko přidat metodu.
Potřebuji nastavit českou poštu. tedy pouze jeden způsob dopravy (a nepotřebuji tedy to políčko v checkoutu)
A potřebuji nastavit dobírku na cenu 100 a bankovni prevod na cenu 65 Kč. Tyhle metody tam jsou ale nevim jak jim nastavit cenu.
Díky za rady
Nikde nemůžu najít tlačítko přidat metodu.
Potřebuji nastavit českou poštu. tedy pouze jeden způsob dopravy (a nepotřebuji tedy to políčko v checkoutu)
A potřebuji nastavit dobírku na cenu 100 a bankovni prevod na cenu 65 Kč. Tyhle metody tam jsou ale nevim jak jim nastavit cenu.
Díky za rady
1. Váš dotaz nesouvisí s tématem vlákna, další otázky řešte založením vlastního nebo přidáním do podobného.
2. Takhle Opencart nefunguje. Neexistuje tlačítko přidat metodu, lze jen nainstalovat modul. Políčko v Checkoutu být musí, pokud vůbec nějakou dopravu využíváte. Platby nemají standardně cenu, pouze dopravy.
2. Takhle Opencart nefunguje. Neexistuje tlačítko přidat metodu, lze jen nainstalovat modul. Políčko v Checkoutu být musí, pokud vůbec nějakou dopravu využíváte. Platby nemají standardně cenu, pouze dopravy.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart