Post by goldknight » Tue May 31, 2011 3:03 am

Hi,
I've set "/image" folder to permission 644, and all images under "/image/data" and "/image/cache" to 644, the images are displayed fine. But after some time, some images under "/image/cache" will be set to permission 600 automatically, then those images are hidden. I set must set them to permission 644 so that they can be displayed, and I have to do this again and again. Why? Is it a bug or I missed something? I'm using opencart 1.4.9.4 on Godaddy server.

Newbie

Posts

Joined
Tue May 31, 2011 2:54 am

Post by Daniel » Tue May 31, 2011 7:56 am

should be 755

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Daniel » Wed Jun 01, 2011 6:15 pm

contact your host. image directory permissions should not be changed by the server. this is probably a security measuire godaddy has pout in place.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by crisaneugen » Sat Oct 12, 2019 11:01 pm

Dear all,

I have the same problem with opencart 2.3.0.X, all the new images uploaded for a new product, end up wit permission 600 and cannot be displayed. I have contacted my server provider and they say it has nothing to do with them....am i lost now between "it's not us"... can anybody assure me that its from the server and has nothing to do with opencart? Thank you so so much!

Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 29, 2019 5:39 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests