Dobrý den,
Řeším problém se slevy u zboží.
Balení 100g stojí 22kč.
Sleva má být pri koupi 1kg = 99kč.
Tedy při koupi 10-ti balení = 19.80kč/balení
Ve slevách jsem nastavil množství 5ks a cena 19.80kč
Potřebuju aby se sleva uplatnovala pouze 5ks/10ks/15ks/......
Pri koupi 6ks by cena měla být (5x19.80kc)+22kc (správně)
Nyní je 6x19.80kč (špatně)
Modul jsem hledal, boužel bez uspechu, děkuji za pomoc.
To je dost neobvyklé, takový modul asi nenajdete. Takové věci se běžně dělají tak, že prodáváte po jednom za 22 a k tomu vytvoříte jiný produkt s 5 balení za cenu 99 Kč.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
hawkey wrote:To je dost neobvyklé, takový modul asi nenajdete. Takové věci se běžně dělají tak, že prodáváte po jednom za 22 a k tomu vytvoříte jiný produkt s 5 balení za cenu 99 Kč.
No ono taky jak u ktereho eshopu, ze? Zde vam kazdy kdo je odchovany OC rekne, ze to napr. nelze, ale videl jsem obchody co toto zvladali. Je to neobvykle ano, ale spicky v oboru to maji plne konfigurovatelne.
Ovsem OC je velmi user friendly shop a kazdy se vnem zorientuje velmi rychle oproti tem vice vymakanym. A tim take odpada spravcovani eshopu treti stranou, protoze aby se v tom "prase" vyznalo kdyz se v tom ma nezkuseny brodit sam. A za to se pak plati administrator obchodu.
Cili zde v OC je nekolik moznosti. Jak naznacil hawkey, tak pote muzete take vyuzit "moznosti" pro produkt, kde se vlozi moznost 5ks -Xkc a ono to prepocte. Pri koupi kupuje zakaznik 1x5ks daneho zbozi. NEmusite ani tak vytvaret duplicitni polozku pro dalsich napr. 10kg, 15kg ale jen ji priradite novou moznosti.
Jak rikam, user friendly.
Zatim