Zdravíčko,
měl bych dotaz ohledně ukládání dat do databáze.
Když se odešle objednávka, tak bych potřeboval vědět v kterém souboru jsou dotazy na databázi s insertama dat do zabulek.
Konkrétně do těchto:
oc_order
order_download
order_history
order_option
order_product
order_status
order_total
Potřebuji do order_product ukládat ještě jeden parametr, ale nemůžu najít soubor, ve kterém jsou ty inserty. Už jsem snad prolezl všechno, ale nemůžu to nikde najít.
Děkuji za pomoc pokud někdo víte. Já jdu hledat dál, snad budu mít štěstí.
Mike Juri wrote:Když se odešle objednávka, tak bych potřeboval vědět v kterém souboru jsou dotazy na databázi s insertama dat do zabulek.
...
Potřebuji do order_product ukládat ještě jeden parametr, ale nemůžu najít soubor, ve kterém jsou ty inserty. Už jsem snad prolezl všechno, ale nemůžu to nikde najít.
Code: Select all
catalog/model/checkout/order.php
public function create
berushka .::: Hot Wheels Shop
díky, tam jsem nehledalberushka wrote:Mike Juri wrote:Když se odešle objednávka, tak bych potřeboval vědět v kterém souboru jsou dotazy na databázi s insertama dat do zabulek.
...
Potřebuji do order_product ukládat ještě jeden parametr, ale nemůžu najít soubor, ve kterém jsou ty inserty. Už jsem snad prolezl všechno, ale nemůžu to nikde najít.Code: Select all
catalog/model/checkout/order.php public function create

ještě jednou díky. To bylo přesně ono co jsem potřeboval.Mike Juri wrote:díky, tam jsem nehledalberushka wrote:Mike Juri wrote:Když se odešle objednávka, tak bych potřeboval vědět v kterém souboru jsou dotazy na databázi s insertama dat do zabulek.
...
Potřebuji do order_product ukládat ještě jeden parametr, ale nemůžu najít soubor, ve kterém jsou ty inserty. Už jsem snad prolezl všechno, ale nemůžu to nikde najít.Code: Select all
catalog/model/checkout/order.php public function create