Ahoj,
potreboval bych poradit, kde vsude (v administraci) a jak nastavit email, aby mi chodilo upozorneni do mailu, kdyz si nekdo neco objedna.
Aktualne se to chova tak, ze zakaznik po objednavce email dostane, ale me neprijde vubec nic.
Dekuji za pomoc.
potreboval bych poradit, kde vsude (v administraci) a jak nastavit email, aby mi chodilo upozorneni do mailu, kdyz si nekdo neco objedna.
Aktualne se to chova tak, ze zakaznik po objednavce email dostane, ale me neprijde vubec nic.
Dekuji za pomoc.
To už tady někdo řešil! Standardně se emaily posílají normálně.petris wrote:potreboval bych poradit, kde vsude (v administraci) a jak nastavit email, aby mi chodilo upozorneni do mailu, kdyz si nekdo neco objedna.
Dekuji za pomoc.
Problém bude spíše v nastavení připojení k emailu (v administraci), popř. v nastavení u poskytovatele hostingu.
berushka .::: Hot Wheels Shop
Co takhle přečíst si pár dní staré fórum Potvrzovací mail než se pořád dokola ptát??? Už jsem to zrovna vám tento víkend psal.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart