Post by rekson » Thu Nov 18, 2010 1:25 am

hiii, i'm new in opencart.

i've installed successfully. but when i log in to administration, i can't open system menu. for example, if i click menu>setting, it says
"Parse error: syntax error, unexpected $end in ...../admin/controller/setting/setting.php on line 855".
when i open system>localisation>languages, it says
"The page you are looking for could not be found! Please contact your administrator if the problem persists.".

pls help how to fix it, thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 18, 2010 1:08 am

Post by JAY6390 » Thu Nov 18, 2010 10:09 am

I would suggest re-uploading all files (except the two config.php files found in the main directory and the admin subdirectory) . Sounds like some files haven't been uploaded correctly

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by Pchibuike » Fri Aug 18, 2017 12:00 am

Please help me, i need urgent advice. After disabling square payment plugin under payment and under modification: when i returned to click on payment in order to uninstall square, this error message started displaying: "The page you are looking for could not be found! Please contact your administrator if the problem persists."

Even after uploading my complete back up file, the error is still showing whenever i click on payment under extension in my admin realm.
Please help me oh, thanks in advance

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 20, 2017 2:29 pm

Post by zenidnet » Mon Dec 04, 2017 8:17 pm

Pchibuike wrote:
Fri Aug 18, 2017 12:00 am
Please help me, i need urgent advice. After disabling square payment plugin under payment and under modification: when i returned to click on payment in order to uninstall square, this error message started displaying: "The page you are looking for could not be found! Please contact your administrator if the problem persists."

Even after uploading my complete back up file, the error is still showing whenever i click on payment under extension in my admin realm.
Please help me oh, thanks in advance
I have the same problem and i need also help!

Newbie

Posts

Joined
Tue Nov 28, 2017 12:53 am

Post by IP_CAM » Tue Dec 05, 2017 11:12 am

Well, that Extension add's different Directories and Files onto an OpenCart
Directory, and they all should be removed manually, by use of an FTP Client.
In Addition, the Extensions adds some Code onto the Database, and this
Content will eventually also have to be removed first again, to make the Shop
work as before. I had such a Case, with some Extension, where the DB-Content
kept my my Shop from working again.

Download another copy of your Extension, and compare it's content with the
content on your Server, to make sure, to have everything removed.
Good Luck!
Ernie
---
https://www.opencart.com/index.php?rout ... n_id=31311
---

I am no longer active at the Forum. Please do NOT send me Personal Mails,
they will no longer be replied to.
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
4'400 + FREE OC Extensions, on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guests