Post by RMisaki » Thu Apr 15, 2021 7:05 pm

Hi,
On my Opencart installation, all page anchors are redirecting to main page, they're from the default theme, like the tabs in product page (#tab-review, for an example).
That's not default browser behaviour, I've inspected the HTML element for the link and there's no event associated on it... What could be causing this weird link behaviour?

Newbie

Posts

Joined
Wed May 31, 2017 2:18 am

Post by straightlight » Thu Apr 15, 2021 8:29 pm

RMisaki wrote:
Thu Apr 15, 2021 7:05 pm
Hi,
On my Opencart installation, all page anchors are redirecting to main page, they're from the default theme, like the tabs in product page (#tab-review, for an example).
That's not default browser behaviour, I've inspected the HTML element for the link and there's no event associated on it... What could be causing this weird link behaviour?
OC version. URL. Using any SEOs? More information is needed.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by paulfeakins » Fri Apr 16, 2021 7:32 pm

RMisaki wrote:
Thu Apr 15, 2021 7:05 pm
That's not default browser behaviour, I've inspected the HTML element for the link and there's no event associated on it... What could be causing this weird link behaviour?
Give us a link!

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests