Post by JazzBlueRT » Sat Aug 08, 2020 4:05 am

I have Redis setup an working (somewhat)

The problem is only the following gets stored.

1596830511.102163 [0 127.0.0.1:55796] "SET" "redis_prod_catalog.language" "{\"en-gb\":{\"language_id\":\"1\",\"name\":\"English\",\"code\":\"en-gb\",\"locale\":\"en-US,en_US.UTF-8,en_US,en-gb,english\",\"image\":\"gb.png\",\"directory\":\"english\",\"sort_order\":\"1\",\"status\":\"1\"}}"
1596830511.102241 [0 127.0.0.1:55796] "EXPIRE" "redis_prod_catalog.language" "3600"
1596830511.102860 [0 127.0.0.1:55796] "GET" "redis_prod_currency"
1596830511.926928 [0 127.0.0.1:55798] "GET" "redis_prod_language"

------------------------------------------
Retro gifts, toys, games and accessories
https://www.retroactives.com/


User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Nov 06, 2017 1:34 am

Post by rjcalifornia » Wed Oct 07, 2020 11:16 pm

JazzBlueRT wrote:
Sat Aug 08, 2020 4:05 am
I have Redis setup an working (somewhat)

The problem is only the following gets stored.

1596830511.102163 [0 127.0.0.1:55796] "SET" "redis_prod_catalog.language" "{\"en-gb\":{\"language_id\":\"1\",\"name\":\"English\",\"code\":\"en-gb\",\"locale\":\"en-US,en_US.UTF-8,en_US,en-gb,english\",\"image\":\"gb.png\",\"directory\":\"english\",\"sort_order\":\"1\",\"status\":\"1\"}}"
1596830511.102241 [0 127.0.0.1:55796] "EXPIRE" "redis_prod_catalog.language" "3600"
1596830511.102860 [0 127.0.0.1:55796] "GET" "redis_prod_currency"
1596830511.926928 [0 127.0.0.1:55798] "GET" "redis_prod_language"
What does the Redis server log say?

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests