Καλησπέρα σας
Έχω την εκδοσή 3.0.3.2.
Υπάρχει κάτι σε επέκταση για να έχω διαφορετικές εκπτώσεις στα προϊόντα ανάλογα με το group που θα δηλώσω για τον αντίστοιχο πελάτη.
Έψαξα για δωρεάν άλλα δεν βρήκα κάτι.
Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Έχω την εκδοσή 3.0.3.2.
Υπάρχει κάτι σε επέκταση για να έχω διαφορετικές εκπτώσεις στα προϊόντα ανάλογα με το group που θα δηλώσω για τον αντίστοιχο πελάτη.
Έψαξα για δωρεάν άλλα δεν βρήκα κάτι.
Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Χαίρετε,
Ελπίζουμε να τα πηγαίνετε καλά.
Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει καμία ενότητα δωρεάν εάν θέλετε μπορούμε να την αναπτύξουμε για εσάς.
Ευχαριστώ!!!
Call us at : (+91) -8765210318 , Skype: live:carlmorgan.cedcommerce , Email: support@cedcommerce.com
CedCommerece : Officail Opencart Partners
CedCommerce Official : www.cedcommerce.com
Opencart Services : www.cedcommerce/opencart-services.com
Sell On various Marketplace Integration : Opencart-Extensions
Magenative Mobile App/IOS Development : magenative.com
Webinar : Power up Your holiday season marketing with the Automation tool
Καλησπέρα
- Το OpenCart υποστηρίζει εκπτώσεις και προσφορές ανά ομάδα πελατών. Τα ρυθμίζεις στις αντίστοιχες καρτέλες από την επεξεργασία προϊόντος.
- Αν δεν θέλεις να ρυθμίζεις ένα ένα τα προϊόντα για να εισαγάγεις τις εκπτώσεις /προσφορές, υπάρχουν πολλές επεκτάσεις στο marketplace που παρέχουν δυνατότητα εφαρμογής εκπτώσεων με γενικότερους κανόνες όπως ανά κατηγορία προϊόντων, ομάδα πελατών, κλπ. Κάνε αναζήτηση με "Product Fee Discount"
- Το OpenCart υποστηρίζει εκπτώσεις και προσφορές ανά ομάδα πελατών. Τα ρυθμίζεις στις αντίστοιχες καρτέλες από την επεξεργασία προϊόντος.
- Αν δεν θέλεις να ρυθμίζεις ένα ένα τα προϊόντα για να εισαγάγεις τις εκπτώσεις /προσφορές, υπάρχουν πολλές επεκτάσεις στο marketplace που παρέχουν δυνατότητα εφαρμογής εκπτώσεων με γενικότερους κανόνες όπως ανά κατηγορία προϊόντων, ομάδα πελατών, κλπ. Κάνε αναζήτηση με "Product Fee Discount"
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart