Post by pson » Tue Jan 14, 2020 9:57 pm

Hello ,
I have a problem that I cannot find the solution for.
In several products the wishlist and compare button is weird in the layout .
Please see the picture if someone have any idea ?
I have changed the category.twig and product.twig ( from original downloaded OC )

https://www.qprod.se/index.php?route=pr ... ath=94_165 This is OK
https://www.qprod.se/index.php?route=pr ... ath=94_273 This is NOT OK

Many thanks :)

Attachments

picture_2.png

picture_2.png (185.22 KiB) Viewed 287 times

picture_1.png

picture_1.png (96.42 KiB) Viewed 287 times


Mvh
Pson


New member

Posts

Joined
Wed Jan 18, 2012 2:06 am

Post by sw!tch » Wed Jan 15, 2020 3:54 am

Clear your SASS and theme cache
Dashboard -> Cog icon in the top right.
Also your modification cache.

Otherwise - Problem with your theme or CSS contact the theme developer.

Reference these lines - https://github.com/opencart/opencart/bl ... #L621-L657

Always have a good backup and [ learn how to recover ] before you make any changes.


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm

Post by pson » Wed Jan 15, 2020 6:54 am

Thanks, I have done all the steps except clear the cashe to the modifications , and that is because when I do that all the extensions gets uninstalled and I have to setup it again ( is this normal?) however I will do that tomorrow to test but it will take some time to set it all up again .
Thanks 🙏

Mvh
Pson


New member

Posts

Joined
Wed Jan 18, 2012 2:06 am

Post by sw!tch » Wed Jan 15, 2020 7:02 am

No that's not normal

There are two main caches you need to clear.

1. SASS and theme cache Admin -> Dashboard -> Setting Cog icon on the top right.

2. Extensions -> Modification -> Click the refresh icon.

Always have a good backup and [ learn how to recover ] before you make any changes.


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm

Post by paulfeakins » Wed Jan 15, 2020 6:15 pm

Image

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by pson » Thu Jan 16, 2020 3:41 am

Many thanks for all the answers !
I have cleared the cache in all possible way I think .
I did install opencart lightning, very nice plugin that made my page very quick :) however, the problem still remain.
I can't understand why some pages work fine , like this
https://www.qprod.se/index.php?route=pr ... th=240_260
and this not :
https://www.qprod.se/index.php?route=pr ... th=240_338
Also my Ikon is missing on this pages ( please have a look at the picture)
I have spoke to the developer but they say it is not anything wrong with the plugin/ template ....

So, if anyone have any other proposal that I could test I would be more then happy !
Have a good evening .
Thanks

Attachments

not_ok.png

not ok - not_ok.png (64.05 KiB) Viewed 144 times

space in the top.png

space in the top - space in the top.png (48.22 KiB) Viewed 144 times

lightning.png

Lightning - lightning.png (75.3 KiB) Viewed 144 times


Mvh
Pson


New member

Posts

Joined
Wed Jan 18, 2012 2:06 am

Post by xxvirusxx » Thu Jan 16, 2020 4:25 am

Disable lighting and try again.

Console error is pointing to this

product/category&path=240_338&li_op=gen&cd=990425&rd=1579119831194

Or try to change lighting settings to normal not agressive... ( i don't remember the settings name)

Opencart 2.3.0.2 Bug Fixes Added | Opencart 2.3.0.2 Custom Version | Opencart 3.0.3.1 Bug Fixes Added


Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm
Location - RO

Post by pson » Thu Jan 16, 2020 6:22 am

Thanks, I will try that tomorrow.

Mvh
Pson


New member

Posts

Joined
Wed Jan 18, 2012 2:06 am

Post by pson » Thu Jan 16, 2020 11:20 pm

Hey all .
Thanks for all the help , I think I have solved the problem now , it seem like the issue was in the swedish translation of product.php , so I simply uploaded the original english product.php and now it works :) so I will translate to Swedish later .
Thanks and have a good evening : )

Mvh
Pson


New member

Posts

Joined
Wed Jan 18, 2012 2:06 am
Who is online

Users browsing this forum: myy_84@hotmail.com and 20 guests