Post by PhantomMenace » Sat Nov 10, 2018 8:57 pm

Im on opencart 3.0.2.0
Just tried to migrade my shop to my webserver when i try to load the homepage i get this error:
Notice: Error: Could not load config default! in /home/xxx/xxx/xxx/public_html/system/storage/modification/system/library/config.php on line 63

at first i had issues that start.php could not be found but i fixed that,

New member

Posts

Joined
Wed Dec 30, 2015 6:03 am

Post by straightlight » Sun Nov 11, 2018 5:30 am

Ensure your config.php and admin/config.php as well as your .htaccess files are properly configured once uploaded to another server.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by villagedefrance » Sun Nov 11, 2018 4:25 pm

Yes, both your "config.php" must be edited with:
- the correct URLs for your live site.
- the correct Database credentials.

Obviously, this last point means that you have properly created your DB first.

OpenCart custom solutions @ https://villagedefrance.net


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Oct 13, 2010 10:35 pm
Location - UK

Post by straightlight » Mon Nov 12, 2018 3:40 am

Redundancy

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests