Post by SmokeNGun » Mon Oct 22, 2018 9:34 am

Am using version 2.3.02
When trying to insert a image into the product page image manager doesn't work. I can open any folder see all the images. I try to click on a selected image nothing happens. Am not get any error message. I can upload a image into the image manager folder. But can't place an image on the product page or any were else on the site.

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 09, 2013 1:49 pm

Post by IP_CAM » Mon Oct 22, 2018 10:14 am

Is it a OC clean install, or something upgraded ?
Dit it work before, and what has been changed, to produce this ?
What PHP Version is used ?
Ernie

For Sale: Top URL's, including an OpenCart V-Pro Shop!
A wide range of matching Designs can be seen here: http://www.opencart.li
For Information on URL's offered, please contact me at: jti@jacob.ch
Hundreds of Mods in 380+ Repositories for OC v.1.5.x - v.2.3.x
to be found on my Github Site: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by SmokeNGun » Tue Oct 23, 2018 5:55 am

This is a clean install. I've been working on the site off and on as to move from version 1.5.6 which is live.
I was removing the demo items from the site when I notice that the background image from the custom theme was no longer there.
Was trying to put it back that's when I realize that it wasn't working. Then trying to add products to that were already in folder they wouldn't load or import.
When clicking on the a image nothing would happen.
Its been working for weeks now up until last night.
PHP version 5.6.3 looks like

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 09, 2013 1:49 pm

Post by IP_CAM » Tue Oct 23, 2018 6:35 am

Well, the only thing what comes into my mind would be, to clean out your
Cache Folders, in the System Cache Directory, the System Modification
Directory, and in the VqMod/Vqcache Directory, if exist. Then, additionally
make sure, to delete your System LOGS Error + Oc_Modification LOG Files,
which, in some cases, seem to grow into huge sizes, and so block similar upload
attempts, as I recall to have been reading about.
Good Luck!
Ernie

For Sale: Top URL's, including an OpenCart V-Pro Shop!
A wide range of matching Designs can be seen here: http://www.opencart.li
For Information on URL's offered, please contact me at: jti@jacob.ch
Hundreds of Mods in 380+ Repositories for OC v.1.5.x - v.2.3.x
to be found on my Github Site: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by SmokeNGun » Wed Oct 24, 2018 5:24 am

Thanks for help and tips.
First in the vqmod folder there is a vqcache folder but there's nothing in it.

In the system/library folder there is a cache folder with 3 files, apc.php, file.php, and mem.php. Which file should I be removing if any ?
If I should be looking for a system/mod folder there isn't one.
But in the system/library folder there is a file (cache.php). Should I remove this file or open it and remove what's in it

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 09, 2013 1:49 pm

Post by johnp » Wed Oct 24, 2018 6:09 am

Do you have SSL on the site? I had a 1.5.6.4 site that had the same problem caused by the config.php and admin/config.php not having https:// in the appropriate places.

Opencart 1.5.6.5/Default Theme/VQMOD 2.6.1 lover, user and geek.
Opencart Installs, Fixing, Development Upgrades, Ecommerce, Marketing and More
https://aawadmin.co.uk/ecommerce-and-website-services
https://aawadmin.co.uk


New member

Posts

Joined
Fri Mar 25, 2011 10:25 am
Location - Surrey, UK

Post by IP_CAM » Wed Oct 24, 2018 6:11 am

Negative, depending on the Version, the C ACHE/... Directory is placed in the
system/... or system/extension/... Section, and you only have to clean out the
Cached files themselfs, but sure not some OC Source xxx.php files !
Ernie

For Sale: Top URL's, including an OpenCart V-Pro Shop!
A wide range of matching Designs can be seen here: http://www.opencart.li
For Information on URL's offered, please contact me at: jti@jacob.ch
Hundreds of Mods in 380+ Repositories for OC v.1.5.x - v.2.3.x
to be found on my Github Site: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by SmokeNGun » Wed Oct 24, 2018 10:19 am

johnp wrote:
Wed Oct 24, 2018 6:09 am
Do you have SSL on the site? I had a 1.5.6.4 site that had the same problem caused by the config.php and admin/config.php not having https:// in the appropriate places.
No I don't have SSL install at this time

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 09, 2013 1:49 pm

Post by SmokeNGun » Wed Oct 24, 2018 10:27 am

This image manager is this a separate program file that can just be replace or reinstalled ?

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 09, 2013 1:49 pm

Post by johnp » Wed Oct 24, 2018 4:55 pm

The image manager is part of Opencart. You can get third party image manager extensions. You could try an extension like the one below. That would help identify where the problem lies.

https://www.opencart.com/index.php?rout ... e=0&page=2

Opencart 1.5.6.5/Default Theme/VQMOD 2.6.1 lover, user and geek.
Opencart Installs, Fixing, Development Upgrades, Ecommerce, Marketing and More
https://aawadmin.co.uk/ecommerce-and-website-services
https://aawadmin.co.uk


New member

Posts

Joined
Fri Mar 25, 2011 10:25 am
Location - Surrey, UK

Post by SmokeNGun » Wed Oct 31, 2018 8:43 am

Well am still trying to get the image manager working. I didn't realize that there were 3rd party image manage module out there. Did a search found this appeal to me installed it. And still nothing am still seeing the default image manager. The issue I have is that am not seeing the new module on the dashboard but it is installed. I've been trying to get in contact with the developer but he's not responding.

I don't know what's going on with these developer not responding just seems to me they take the money but won't offer support like they say they will. This is the second time I've gone through this with someone and there product.
I've done the install as mention in the doc just don't understand why am not seeing the module.

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 09, 2013 1:49 pm

Post by johnp » Wed Oct 31, 2018 5:25 pm

Did you upgrade straight from 1.5.6.4 to 2.3.0.2? If you need support PM me and I can take a look for you.

Opencart 1.5.6.5/Default Theme/VQMOD 2.6.1 lover, user and geek.
Opencart Installs, Fixing, Development Upgrades, Ecommerce, Marketing and More
https://aawadmin.co.uk/ecommerce-and-website-services
https://aawadmin.co.uk


New member

Posts

Joined
Fri Mar 25, 2011 10:25 am
Location - Surrey, UK

Post by SmokeNGun » Thu Nov 01, 2018 8:35 am

No I didn't upgrade from 1.5.6. And for the main reason of running into trouble and damaging my live site. Am rebuilding from scratch.

Thanks for the offer.

Is there some where on the opencart site that one could put in a complain about developers that will not respond when asking them for help when they offer support? Am thinking about putting a stop payment in with paypal maybe that will get his attention.

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 09, 2013 1:49 pm

Post by SmokeNGun » Sat Nov 10, 2018 10:10 am

Well I have the upgraded image manager module that I purchase working about 2 weeks now. Did a reinstalled and refresh everything.
Still never heard from the developer.

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 09, 2013 1:49 pm

Post by ghulamabbascs » Sat Nov 10, 2018 1:20 pm

can you upload image with the Image Manager?
If you can't, check the error log.
check the permission for image/data and image/cache

viewtopic.php?t=29127

Newbie

Posts

Joined
Sat Nov 10, 2018 1:10 pm

Post by OSWorX » Sat Nov 10, 2018 3:11 pm

SmokeNGun wrote:
Thu Nov 01, 2018 8:35 am
Is there some where on the opencart site that one could put in a complain about developers that will not respond when asking them for help when they offer support?
No, contact the support and report: https://www.opencart.com/index.php?rout ... rt/support

SmokeNGun wrote:
Thu Nov 01, 2018 8:35 am
Am thinking about putting a stop payment in with paypal maybe that will get his attention.
Always a good idea.
And not only stopping, open up there a ticket and request the buyer protection.

Forum Rules: viewtopic.php?f=176&t=200480
Commercial Request: viewforum.php?f=88

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by IP_CAM » Sun Nov 11, 2018 9:43 am

check the permission for image/data
well, that image/data Directory does not exist in OC v.2.3.x Versions,
it's image/catalog/ for some OC-2 Time already ;)
Ernie

For Sale: Top URL's, including an OpenCart V-Pro Shop!
A wide range of matching Designs can be seen here: http://www.opencart.li
For Information on URL's offered, please contact me at: jti@jacob.ch
Hundreds of Mods in 380+ Repositories for OC v.1.5.x - v.2.3.x
to be found on my Github Site: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests