Post by billbillakos » Mon Sep 10, 2018 11:08 pm

Hi forum. I have 3 different products with images original size "1310x1000". I upload the product and the images but on home page in the products we promote the size shows up different. I've been trying to solve the puzzle for three days now. Please if someone can light up the situation.

Thank you in advance!
note: RED means wrong GREEN means correct. It's one image so I post it in my native language forum too. Thanks.
Image

New member

Posts

Joined
Mon Jul 21, 2014 8:27 pm

Post by IP_CAM » Sun Sep 16, 2018 4:02 am

Well, a LINK would probably have resulted in some replies,
but nobody can read from an image ... :choke:
Ernie

For Sale: Top URL's, including an OpenCart V-Pro Shop!
A wide range of matching Designs can be seen here: http://www.opencart.li
For Information on URL's offered, please contact me at: jti@jacob.ch
Hundreds of Mods in 380+ Repositories for OC v.1.5.x - v.2.3.x
to be found on my Github Site: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by johnp » Tue Oct 23, 2018 7:20 pm

Some info on your OC version, theme and how you're naming the images would also help.

Opencart 1.5.6.5/Default Theme/VQMOD 2.6.1 lover, user and geek.
Opencart Installs, Fixing, Development Upgrades, Ecommerce, Marketing and More
https://aawadmin.co.uk/ecommerce-and-website-services
https://aawadmin.co.uk


New member

Posts

Joined
Fri Mar 25, 2011 10:25 am
Location - Surrey, UK
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests