Post by JonRTW » Mon Dec 04, 2017 11:46 pm

Hi,

We have a site with 5 translations. English, Spanish, German, Italian and French.
They all work apart from Spanish and French.
I have spoken to the translators who we bought the Spanish one from, who seem to think it is a theme issue. Yet, the other 3 all work fine. The site is www.dtektsecure.com
Could anybody offer any advise as to what may be wrong?
Thanks :)

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 15, 2012 8:59 pm

Post by straightlight » Mon Dec 04, 2017 11:54 pm

No OC version posted. However, if the extension language specialist believes the issue you are reporting is about theme issues, switch back to the default theme and see if this issue can be replicated with the affected languages. If so, then it is not a theme issue. If not, then it's a theme issue.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by JonRTW » Tue Dec 05, 2017 12:21 am

Hi,

Many thanks for the reply. We're using 2.3.0.2.
I will try to change the theme, but im not sure how the other ones work fine, yet two translations dont translate any of the built in parts. i.e. BUTTON_CART on the Product page, yet the Italian, German and English ones all translate it fine.

Cheers!

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 15, 2012 8:59 pm

Post by straightlight » Tue Dec 05, 2017 12:23 am

If other languages translates well together within one theme but only particular languages does not display its language, then you already have your answer that the issue is related with the language translation rather than the theme you are using.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest