Post by pratibhap.nethority » Thu Oct 26, 2017 6:33 pm

I have updated my store opencart from 2.0.2.0 to 2.3.0.2 successfully. Frontend is working fine but not able to access admin area.
"Notice: Error: Could not load config default! in /homepages/9/d411952847/htdocs/kirkwood/testing/system/library/config.php on line 27"
Getting this error. Is anyone face such issue?
Any instant help will be appreciable.
Thank you in advance.


Posts

Joined
Thu Oct 26, 2017 6:29 pm

Post by straightlight » Fri Oct 27, 2017 8:41 pm

Truncate the setting table from your database and capture the insert queries from your backup database file for the setting table ensuring you are also using the same database table prefix name. Also ensure the default theme folder still exist on your file server on the catalog-end side. This should resolve the issue.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by pratibhap.nethority » Sun Oct 29, 2017 3:04 pm

Thank you for your response.
I have tried this solution but yet not working. Any other solution?
any one please help me solve this issue. Its very urgent.
Thank you


Posts

Joined
Thu Oct 26, 2017 6:29 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests