Zdravím,
mám problém s odesíláním emailu na schránky založené na seznam.cz (email.cz a další podobné provozované seznamem).
Nevím zda je tento problém jen u seznamu, nebo i u jiných, ale emaily jak s objednávkou, tak informační chodí korektně pouze uživatelům gmailu.
Na email na seznamu vůbec nechodí, ani do spamu.
Nevíte jak tento problém vyřešit?
Mno jo, ale co s tim teda?
Vždyť ostatním to funguje snad, jen z mojeho opencartu to nikomu nepříjde na emaily seznamu (ostatní - kromě gmailu, který fungoval - jsem nezkoušel).
Nemůže to být problém webhostingu? Jedu zatím na freehostingu endora.cz, tak si nejsem jist, jestli to není tím.
Vždyť ostatním to funguje snad, jen z mojeho opencartu to nikomu nepříjde na emaily seznamu (ostatní - kromě gmailu, který fungoval - jsem nezkoušel).
Nemůže to být problém webhostingu? Jedu zatím na freehostingu endora.cz, tak si nejsem jist, jestli to není tím.
Může. Mě emaily na seznam chodí normálně, resp. ještě si nikdo nestěžoval. I když, když se nad tím zamyslím, tak to vlastně nevím - odešle se potvrzení o objednávce a následující den nebo den po zaplacení potvrzení o odeslání zásilky. Zákazník tak dostane balíček třetí den po objednání nebo zaplacení, takže se možná ani nepídí po tom, zda mu přišel email.Grunang wrote:Nemůže to být problém webhostingu? Jedu zatím na freehostingu endora.cz, tak si nejsem jist, jestli to není tím.
berushka .::: Hot Wheels Shop