Post by Grunang » Fri Aug 27, 2010 3:08 am

Zdravím,
mám problém s odesíláním emailu na schránky založené na seznam.cz (email.cz a další podobné provozované seznamem).
Nevím zda je tento problém jen u seznamu, nebo i u jiných, ale emaily jak s objednávkou, tak informační chodí korektně pouze uživatelům gmailu.
Na email na seznamu vůbec nechodí, ani do spamu.

Nevíte jak tento problém vyřešit?

Newbie

Post by Grunang » Wed Sep 08, 2010 3:31 am

Můžete sem alespoň někdo dát, jak máte nastavené emaily v Nastavení?
Zkusil bych to nastavit podle toho.

Newbie

Post by v-v » Wed Sep 08, 2010 3:55 am

Mám dojem že problém je v implicitním nastavení toho, co dělá seznam se spamem - někdo mi říkal, že implicitně je to nastavené u seznamu tak, že se spam maže a tedy ani nepřesouvá do spam folderu.

v-v
Active Member

Post by Grunang » Wed Sep 08, 2010 4:10 am

Mno jo, ale co s tim teda?
Vždyť ostatním to funguje snad, jen z mojeho opencartu to nikomu nepříjde na emaily seznamu (ostatní - kromě gmailu, který fungoval - jsem nezkoušel).

Nemůže to být problém webhostingu? Jedu zatím na freehostingu endora.cz, tak si nejsem jist, jestli to není tím.

Newbie

Post by berushka » Thu Sep 09, 2010 4:23 am

Grunang wrote:Nemůže to být problém webhostingu? Jedu zatím na freehostingu endora.cz, tak si nejsem jist, jestli to není tím.
Může. Mě emaily na seznam chodí normálně, resp. ještě si nikdo nestěžoval. I když, když se nad tím zamyslím, tak to vlastně nevím - odešle se potvrzení o objednávce a následující den nebo den po zaplacení potvrzení o odeslání zásilky. Zákazník tak dostane balíček třetí den po objednání nebo zaplacení, takže se možná ani nepídí po tom, zda mu přišel email.

berushka .::: Hot Wheels Shop

Active Member

Location - Czech Republic