Post by karthickk3 » Fri Mar 31, 2017 4:18 am

Here is what I did:

1. Ensured that Mod_Rewrite is enabled in my server/site.
2. Change htaccess.txt to .htaccess
3. Copy pasted text to my .htaccess as given here http://textuploader.com/drsb6
4. Enabled SEO URL from the admin/settings
5. Entered SEO Keywords without space/special characters/capital letters

Now when I click a product that's SEO optimized, the url works perfectly i.e., it shows as sitename.com/product-name. But the page content loads homepage only although URL is of product's.

Could you please help me?

Newbie

Posts

Joined
Tue Nov 22, 2016 11:05 pm

Post by imdevlper18 » Mon Apr 10, 2017 3:15 pm

Hello,

Can you tell your store url Or you can also email us directly at support@cartbinder.com

Opencart Extensions | Professional opencart support | Support Ticket | support@cartbinder.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun May 11, 2014 2:04 pm

Post by knowband.plugins » Fri Apr 28, 2017 10:07 pm

Hi,

This issue can resolve through .htaccess file. Please check your .htaccess file

Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^*ip*
RewriteRule ^(.*)$ http://www.%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]

Regards,
Knowband Team

Opencart Plugins: Knowband Store
Email: support@knowband.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2016 2:56 pm


Post by soamjena » Tue Jan 23, 2018 5:07 pm

knowband.plugins wrote:
Fri Apr 28, 2017 10:07 pm
Hi,

This issue can resolve through .htaccess file. Please check your .htaccess file

Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^*ip*
RewriteRule ^(.*)$ http://www.%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]
Thats already in his file.
Whats wrong ?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 13, 2012 3:35 pm

Post by soamjena » Tue Jan 23, 2018 5:10 pm

knowband.plugins wrote:
Fri Apr 28, 2017 10:07 pm
Hi,

This issue can resolve through .htaccess file. Please check your .htaccess file

Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^*ip*
RewriteRule ^(.*)$ http://www.%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]
Thats already in his file.
Whats wrong ?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 13, 2012 3:35 pm

Post by Erik66 » Fri Apr 06, 2018 6:44 pm

I think you have not set the correct setting on the server:
make shore the Rewrite is on
$ sudo a2enmod rewrite
$sudo service apache2 restart

on the server find your /etc/apache2/sites-available
in your installation and change the sites-available **.conf
the <Directory "/var/www/xxxxxxxxxx.xx/public_html"> must match where you have the open cart root

RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}

<Directory "/var/www/xxxxxxxxxx.xx/public_html">
Options Indexes FollowSymLinks MultiViews
AllowOverride All
Order allow,deny
allow from all
</Directory>

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 06, 2018 6:33 pm

Post by karimzi_academy » Tue Jun 15, 2021 2:10 pm

here you will find the .htaccess update script https://karimzi.blogspot.com/2021/06/op ... rking.html copy all and replacce it to your .htaccess

I hope will work.


Posts

Joined
Thu Jun 03, 2021 12:41 am

Post by Lawrence85 » Mon Jul 05, 2021 6:32 pm

Your site is in a sub-directory, or you're using an Alias, but you did not set RewriteBase in . htaccess file. # Modify the RewriteBase if you are using PHPKB in a subdirectory and the rewrite rules are not working properly. Make sure you remove the # symbol in front of RewriteBase, otherwise this will not work.

Newbie

Posts

Joined
Mon Jul 05, 2021 6:28 pm

Post by Robin594 » Wed Aug 04, 2021 2:52 pm

I’m also having this exact issue. It there already an Solution to this problem? I have the same problem.

onevanilla


Newbie

Posts

Joined
Wed Aug 04, 2021 2:46 pm

Post by ADD Creative » Wed Aug 04, 2021 7:53 pm

You would be best to post details of your site, the exact issue you have and what you have already tried.

www.add-creative.co.uk


Expert Member

Posts

Joined
Sat Jan 14, 2012 1:02 am
Location - United Kingdom

Post by Robin594 » Thu Aug 05, 2021 1:49 pm

Pleased to see your issue as I think I have the same problem ,I am also confused and in need of light on this same issue. Need help.

onevanilla


Newbie

Posts

Joined
Wed Aug 04, 2021 2:46 pm

Post by by mona » Thu Aug 05, 2021 2:00 pm

ADD Creative wrote:
Wed Aug 04, 2021 7:53 pm
You would be best to post details of your site, the exact issue you have and what you have already tried.
Feel free to read these, I am sure you will find the help you need.
https://www.google.com/search?client=sa ... 8&oe=UTF-8

DISCLAIMER:
You should not modify core files .. if you would like to donate a cup of coffee I will write it in a modification for you.


Spinning Social : Links : Menus : Payments : Socials : Ads : Screen Backgrounds : Galleries : Headers : Banners : Promos


Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:31 am

Post by olap001 » Tue Aug 10, 2021 11:26 pm

It looks like this might be a new issue. I have used seo url on my site for years and suddenly all the urls are directing to the homepage

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 18, 2014 3:29 am

Post by by mona » Tue Aug 10, 2021 11:33 pm

Is there a question in that or are you just letting us know?

DISCLAIMER:
You should not modify core files .. if you would like to donate a cup of coffee I will write it in a modification for you.


Spinning Social : Links : Menus : Payments : Socials : Ads : Screen Backgrounds : Galleries : Headers : Banners : Promos


Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:31 am

Post by olap001 » Tue Aug 10, 2021 11:58 pm

just letting you know... I will open a new topic with my specific query. I've used seo url for years without any issues and just noticed today that all the urls are going to the homepage

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 18, 2014 3:29 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests