Post by alex_popa_81 » Sun Feb 26, 2017 10:35 pm

Folosesc OpenCart 2.0.1.0 pentru un site si m-am lovit de urmatoarea problema:
1. Produsele au mai multe optiuni la care din cate observ, singurele formule de calcul sunt (pret final)+(valoare optiune 1)+(valoare optiune 2).... etc.
2. Am nevoie de un modul (OCmod sau vQmod) care sa faca urmatoarele:
- sa adauge la valoarea optiunii atat * cat si /.
- la selectarea optiunii * sau / pretul sa fie modificat corespunzator.
Exemple de calcul pret final:
Pret total = (pret*optiunea ce contine inmultire)+optiunea 1+optiunea 2
Pret total = (pret*optiunea3)+optiunea 1+(pret*optiunea2)

Sa zicem ca am produsul "Tiparire coala" cu 3 optiuni:
Optiunea 1: tip hartie (a4 si a3). La optiunea aceasta pretul este +0 pentru a4 si *2 pentru a3.
Asadar, atunci cand clientul alege "optiunea A4" pretul total sa nu fie alterat, iar cand alege a3, pretul sa fie dublat.
Optiunea 2: culoare hartie (alb, bleau, roz). La cele 3 optiuni pretul este in ordine +0, +5, +6.
Optiunea 3: Calitate imprimare (light, medium, deep). Optiunile aici vor fi +0, +3, *3. Cu alte cuvinte pretul pentru prima optiune ramane neschimbat, pentru optiunea 2 se adauga 3 iar pentru optiunea 3 se tripleaza pretul initial.
Alegem produsul, selectam optiunea 1 -A3, optiunea 2 -bleau si optiunea 3 -deep si vom avea urmatoarea formula de calcul:
Cost total= [pret*2]+3+[pret*3]
Deci la pretul final va trebui sa iasa pentru un cost initial de 2 RON totalul 13 RON.

As dori sa stiu cat ar costa un asemenea modul sau daca exista deja, va rog sa ma contactati rapid. Multumesc in avans.

Newbie

Post by opencartromania » Tue Feb 28, 2017 5:20 pm

Buna ziua!

Aveti un mesaj privat de la noi.

Cele bune!

Active Member