Post by trevy89 » Fri Jul 30, 2010 1:53 am

I have been up all night trying to get my my open cart front pages to work.... To every time i have clicked any link on my front of my online store a 404 "Page Not Found" keeps coming up. I have run out of ideas that could be causing that. Can anyone here help me correct this problem?
Last edited by i2Paq on Sat Jul 31, 2010 5:46 pm, edited 1 time in total.
Reason: Title adjusted

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 30, 2010 1:47 am

Post by Xsecrets » Fri Jul 30, 2010 2:29 am

you have seo urls turned on and either
1) your server doesn't have mod_rewrite enabled and configured properly
2) you haven't renamed .htaccess.txt to .htaccess
3) your store is in a subfolder like domain.com/store/ and you didn't change RewriteBase / to RewriteBase /store/ in the .htaccess file.
4) you aren't using apache as the web server and I can't help you.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by trevy89 » Fri Jul 30, 2010 2:58 am

ok cool thanks dude it was the .htaccess file that i forgot to change thanks alot

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 30, 2010 1:47 am

Post by Moggin » Fri Jul 30, 2010 7:52 am

Hey Xsecrets ...could your answer above go into the FAQs/troubeshooting section of the documentation? This question has cropped up a few times now, and your answer covers all bases pretty neatly.

Active Member

Posts

Joined
Wed May 05, 2010 4:56 am

Post by i2Paq » Sat Jul 31, 2010 5:45 pm

Moggin wrote:Hey Xsecrets ...could your answer above go into the FAQs/troubeshooting section of the documentation? This question has cropped up a few times now, and your answer covers all bases pretty neatly.
Done, thanks!

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 50 guests