Post by Qphoria » Thu Jul 28, 2011 7:02 pm

Was working for me last I checked. But your updates couldn't hurt for some hosts I guess.
Thx

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Joxe » Wed Nov 23, 2011 1:54 am

Hi guys,

I've recently upgraded one of my stores from 1.4.7 to 1.4.9.6 and all is working well aprt of some translations issues mostly due to new files.
Now, since then, when a costumer pays via paypal I get those annoying emails: [PP_Standard - IPN/PDT Auto-Verification Failed. This is often caused by strange characters in the customer address or name. Verify manually(...)].

I knowthat there's a patch to fix this problem but I'm not sure if I understood what I have to do :-\
Can someone explain to process to me?
Thanks!

v. 1.4.9.6 & v. 2.0.2.0


Active Member

Posts

Joined
Wed Apr 28, 2010 6:12 am

Post by Joxe » Sun Dec 11, 2011 11:44 pm

Hello!

Is there any help/sugestion for this matter ???

Using v. 1.4.9.6

Thank you.

v. 1.4.9.6 & v. 2.0.2.0


Active Member

Posts

Joined
Wed Apr 28, 2010 6:12 am

Post by Qphoria » Mon Jan 09, 2012 9:25 pm

In 1.4.9.6 I no longer received this message. Rather surprised you are getting it. 1.4.9.6 has the latest version of paypal standard, even newer than the patch here which is only meant for versions 1.4.9 - 1.4.9.4.

Does it happen everytime or only for certain people? Do those addresses have apostrophes or umlauts in the address or names?

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Joxe » Sat Jan 21, 2012 1:17 am

Qphoria wrote:In 1.4.9.6 I no longer received this message. Rather surprised you are getting it. 1.4.9.6 has the latest version of paypal standard, even newer than the patch here which is only meant for versions 1.4.9 - 1.4.9.4.

Does it happen everytime or only for certain people? Do those addresses have apostrophes or umlauts in the address or names?
Hi Q,

Well it happens almost all the time, but not EVERYTIME. Yes, names and addresses may have special caracters as it's portuguese language...So is that the problem?... ???

v. 1.4.9.6 & v. 2.0.2.0


Active Member

Posts

Joined
Wed Apr 28, 2010 6:12 am

Post by teknology3d » Fri Jan 27, 2012 6:25 am

What can I do if I'm still having this problem in version 1513? The paypal orders go to abandoned orders.

New member

Posts

Joined
Tue Nov 16, 2010 8:33 am

Post by Qphoria » Thu Feb 02, 2012 10:06 pm

teknology3d wrote:What can I do if I'm still having this problem in version 1513? The paypal orders go to abandoned orders.
Enable debug in the paypal standard admin area.
Try checking out
Check the System->error log for IPN messages

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by heckur » Sat Feb 11, 2012 3:25 am

I'm using version 1.5.1.3 and orders show as abandoned, be it the sandbox mode is enabled or not. I enabled the debug option and no errors related to this are saved. I'll google a bit more and review the code to see if i find what's going on.

Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 11, 2012 2:54 am

Post by kiwi2b » Wed May 23, 2012 7:02 pm

Hi there heckur, did you get a fix for this?? The same and a big problem for me! Here's hoping for a quick and easy solution. Thanks in advance for any info!

Newbie

Posts

Joined
Wed May 23, 2012 6:59 pm

Post by MZBS » Mon Jul 02, 2012 10:57 pm

Same here. Abandoned orders on last version of Opencart.

Anyone have found a solution?

New member

Posts

Joined
Tue Jan 17, 2012 1:36 am

Post by Qphoria » Tue Jul 03, 2012 3:56 am

This is 1.4.x only.

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by sweetmolds » Tue Sep 25, 2012 1:46 pm

has a solution been found for this abandoned orders issue? I am having the same problem. Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 12, 2012 7:51 am

Post by Qphoria » Tue Sep 25, 2012 10:33 pm

The only known cause is server host issues as listed here:
http://www.opencart.com/index.php?route ... 8_32_35_60
under Troubleshooting

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by scanreg » Thu Dec 20, 2012 8:52 pm

ash_in99 wrote:@ Qphoria, OC v1.5.4.1 contains the latest paypal_standard file or need to update from somewhere else.

Because OC applying the discount through coupon but paypal taking the original opencart amount and not the final discounted total of OC for payment.

so, some file need to update?
is this occuring with just paypal standard or does it occur with paypal express too?

thanks

Active Member

Posts

Joined
Thu May 06, 2010 12:15 am
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests