Θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω...
Δουλεύω εδώ και 4 χρόνια περίπου με OC και η έκδοση που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή είναι η 1.5.6.4. Την προηγούμενη εβδομάδα συνέβει το εξής:
Μέσα στις καθημερινές εργασίες της δουλειάς απενεργοποίησα και ένα κατηργημένο κωδικό από τη σελίδα, απλώς κάνοντάς το disabled. Από τη στιγμή εκείνη στο frond end δεν λειτουργούσε η σύνδεση ή η εγγραφή ενός μέλους.
Επιλέγοντας Login ή register η σελίδα έμενε λευκή και κάποια στιγμή έβγαζε Internal error 500. Φυσικά για να καταλάβω ότι ήταν αυτό που δημιουργούσε το πρόβλημα (κάνοντας το enabled πάλι όλα λύνονται) μου πήρε 2 ημέρες καθώς δεν υπήρχε καμία εγγραφή στα error logs για να με βοηθήσει και δεν μπορούσε να βρει κάτι παραπάνω ούτε η εταιρία hosting που συνεργάζομαι.
Αυτή τη στιγμή το έχω ενεργό μεν αλλά δεν είναι κρεμασμένο σε καμία κατηγορία οπότε ουσιαστικά δεν εμφανίζεται στη σελίδα μου αλλα θα ήθελα να βρώ μια καλύτερη λύση και κυρίως εξήγηση του τι μπορεί να συμβαίνει. Δεν το σβήνω τελείως γιατί φοβάμαι οτι θα δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα τη σελίδα και δεν θα μπορώ να το επαναφέρω κιόλας.
Κάθε υπόθεση ή σκέψη σας δεκτή!