Post by nbhgray » Mon Sep 21, 2015 10:40 pm

atleast once a week my error page just goes missing and my hosting has to copy a new error page over from a fresh opencart 1.5.6 and replace the file. here is the error: Error: Could not load template /home/visio121/public_html/admin/view/template/tool/error_log.tpl! in /home/visio121/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 91"........Now there is nothing left on that page not even a clear error button,error box or anything. Just this at top of page.Any idea or fix for this?

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 24, 2015 9:57 pm

Post by deepvision » Tue Sep 22, 2015 2:21 pm

Something is deleting the file.

ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am

Post by nbhgray » Thu Sep 24, 2015 3:27 am

my hosting says it's a good possibility that it's vqmod causing this..But they don't have a fix for me. I'm a lost ball in tall weeds right now.

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 24, 2015 9:57 pm

Post by deepvision » Sun Sep 27, 2015 12:16 pm

You can search the vqmod/xml folder for

Code: Select all

unlink
And then see if the search comes up with anything related to the error_log.tpl.
Or maybe even better to search the entire site.
nbhgray wrote:my hosting says it's a good possibility that it's vqmod causing this..But they don't have a fix for me. I'm a lost ball in tall weeds right now.

ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 58 guests