Post by ilovelife » Fri Jul 10, 2015 6:45 pm

Salut,

Ma confrunt cu cateva probleme legate de modulele de calcul transport al celor de la Urgent si Fan
Acestea sunt ok realizate si foarte utile dar sunt pentru checkout-ul clasic al opencart in 6 pasi
Eu am trecut pe One Page Checkout-ul temei Journal 2 si acestea nu functioneaza cum trebuie ...

Fan courier apare in checkout, imi afiseaza un mesaj de eroare pana la completarea tuturor informatiilor, pe care am reusit sa-l scot, dar acesta funtioneaza doar cu un cod postal valid daca nu e codul postal bun afiseaza 0 ...

Modulul de Urgent nici nu vrea sa mearga, sau merge cand are el chef, ba apare, ba dispare si la fel cu un cod postal valid

Exista vreo solutie aveti idee cum putem sa le modificam sa functioneze, sa apara in pagina ca si fan-ul dar sa afiseze transportul evident dupa completarea tuturor informatiilor ( chiar si cu un cod postal invalid ) pentru one page checkout?

Ma ambitionez sa raman pe opencart pentru officefactory punct ro cu toate ca mai detin doua magazine in presta dar acolo vand produse mari deja ambalate la care stiu cat ma costa transportul si este pus pe fiecare produs in parte ... la papetarie e mai greut putin si e aiurea sa ii zic clientului un transport mai mic si sa-l sun sa-i zic ca e mai mare sau invers

Exista vreo posibilitate in opencart sa fac sa fie ca la presta?

Multumesc anticipat astept opiniile voastre

Gabriel

New member

Location - Bucuresti Sector 3

Post by opencartromania » Fri Jul 10, 2015 9:25 pm

Salutare!

1. Cred ca problema expusa nu tine de comunitate, mai mult: thema este journal (deci aveti suport de la dezvoltator: modificarile in journal sunt foarte dificile - au propriul framework)

2. Deasemeni modulele de transport sunt dezvoltate in hause de catre transporatori, deci tot ei va pot oferi suport pe problema expusa.

3. Nu am inteles ce doriti sa spuneti:
Face la fel ca presta, insa nu pe theme custom sau foarte laborioase.

Este dificil task-ul de adaptarea a modului de checkout din journal....

Cele bune!

Active Member

Post by ilovelife » Sat Jul 11, 2015 4:24 am

opencartromania wrote:Salutare!

1. Cred ca problema expusa nu tine de comunitate, mai mult: thema este journal (deci aveti suport de la dezvoltator: modificarile in journal sunt foarte dificile - au propriul framework)

2. Deasemeni modulele de transport sunt dezvoltate in hause de catre transporatori, deci tot ei va pot oferi suport pe problema expusa.

3. Nu am inteles ce doriti sa spuneti:
Face la fel ca presta, insa nu pe theme custom sau foarte laborioase.

Este dificil task-ul de adaptarea a modului de checkout din journal....

Cele bune!
Buna seara

In presta eu am doua magazine unde comercializez mori motocoase pompe etc si pun un pret standard de 20 ron intr-un camp si apoi pe fiecare produs in parte adaug 10 lei 15 lei . cei 20 de lei trebuie sa fie standard ca am si piese de schinmb pentru scutere ... la papetarie oare cum fac?

m-am mai gandit la o chestie daca stiti de existenta unui modul de ex la 1-10 kg pe buc 20 ron pe tara 30 11-20 kg 25/35 etc

New member

Post by vallentin24 » Sun Jul 12, 2015 7:37 pm

foloseste simple check out, merge cu journal 2 si ai rezolvat problema

Active Member

Post by ilovelife » Mon Jul 13, 2015 11:39 pm

vallentin24 wrote:foloseste simple check out, merge cu journal 2 si ai rezolvat problema
ma poti ajuta cu un link ? te rog frumos

New member

Post by vallentin24 » Wed Jul 29, 2015 3:54 am

Active Member

Post by medvi » Fri Jul 31, 2015 9:51 pm

Nu lua modulul, pe partea de responsive e varza. Verifica cum se vede pe firefox, ie10 si chrome, atat pe desktop cat si mobil. Daca vrei cotacteaza-ma pe PM si iti ofer trei solutii diferite sa ai de unde alege. Probate si montate pe magazine pe care le poti verifica. (functioneaza si cu fan si cu urgent). Problema este ca modulul fancurier se leaga la server-ul lor, acesta cade cam des in ultimul timp si atunci orice modul de onepage se blocheaza.
http://www.mv.medvicompany.ro (fancurier)
http://www.invitatiipentrununta.ro (setari multiple magazinul vinde si international)
http://www.norim.it (alt modul cu setari multiple)
Si mai sunt solutii ...
<m-am mai gandit la o chestie daca stiti de existenta unui modul de ex la 1-10 kg pe buc 20 ron pe tara 30 11-20 kg 25/35 etc> AM ceva si pentru aceasta posibilitate de setarea pe tara, greutati, etc

Image
If you have any questions or want solutions to your problems, please email: support@medvicompany.ro

Active Member

Location - Bucuresti