Post by samsotiriadis » Sat Apr 18, 2015 6:53 pm

Καλησπέρα στην ομάδα.

Σηκώνω τα χέρια ψηλά με τους Κινέζους devs αφού δεν φαίνεται να μπορούν να καταλάβουν το πρόβλημα μου και ανταλλάσουμε email εδώ και 2 βδομάδες (!) χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Η σελίδα μου ειναι αυτή: http://www.cottoncandy.gr

Δείτε για 1 λεπτό το κεντρικό slideshow. Το πρώτο που βγαίνει (η γκόμενα με το γλιφιτζούρι) έχει ενα κουμπί SHOP NOW που έχω ρυθμίσει να λειτουργεί με ενα hover effect. Σε αυτό το Banner δεν έχω θέσει να υπάρχει κάποιο λινκ που όταν πατηθεί το κουμπί να πηγαίνει. Στο 3 banner (άνδρας με μπόξερ) υπάρχει ακριβώς το ίδιο μόνο που εδώ έχω θέσει να πηγαίνει στο τομέα με τα αντρικά όταν κλικαριστεί. Εάν προσέξετε όμως το 3 Banner όπου και αν κουνίσετε το κέρσορα όλο το banner ειναι ενεργό αντί να είναι μόνο το κουμπί. Εάν επίσης πάμε τον κέρσορα στο κουμπί το hover effect δεν δουλεύει στο 3 Banner ενώ στο 1 δουλευει.

Το πρόβλημα ειναι απλό. Όταν δεν υπάρχει Link στο κουμπί το εφε δουλεύει μια χαρά, ενώ οταν υπάρχει το εφέ χάνεται αν και το λινκ δούλευει (αλλα στην ουσία χάνεται η ουσία του κουμπιού αφου όλο το banner είναι ενεργό).

Η υπόθεση μου ειναι οτι οταν μπει το λινκ το Banner έρχεται και καλύπτει απο "πάνω" το κουμπί και γι αυτο δημιουργείται το πρόβλημα.

Όποιος / α γνωρίζει ή έχει καμιά ιδέα περί του θέματος καλοδεχούμενη.

Φιλικά
Σωτήρης

Attachments

slider 1.JPG

slider 1.JPG (91.95 KiB) Viewed 772 times

slider 3.JPG

slider 3.JPG (125 KiB) Viewed 773 times

Last edited by samsotiriadis on Mon Apr 20, 2015 4:34 pm, edited 1 time in total.

New member

Post by samsotiriadis » Mon Apr 20, 2015 4:34 pm

το προβλημα λυθηκε.

New member