Post by mikwe » Mon Apr 26, 2010 5:44 pm

Ahoj,

opět se na Vás obracím s žádostí o pomoc. Tentokrát bych potřeboval poradit, jak upravit způsob řazení produktů v kategorii.

Potřeboval bych, aby se u každého produktu dalo nastavit pořadí, napadl mě způsob jak by to teoreticky šlo:
V administraci je u přidávání produktu pole "SKU", které jsem nikde nevyplňoval, tak mě napadlo, že bych ho přejmenoval na "Pořadí" a vyplňoval tam číselnou hodnotu v jakém pořadí se má daný produkt zobrazit. Pak by se v určitém souboru musel upravit způsob řazení, na to se mi zatím nepodařilo přijít.

Předem mnohokrát děkuji za rady

S pozdravem
Michal

Newbie

Post by berushka » Mon Apr 26, 2010 11:50 pm

mikwe wrote:opět se na Vás obracím s žádostí o pomoc. Tentokrát bych potřeboval poradit, jak upravit způsob řazení produktů v kategorii.

Potřeboval bych, aby se u každého produktu dalo nastavit pořadí, napadl mě způsob jak by to teoreticky šlo:
V administraci je u přidávání produktu pole "SKU", které jsem nikde nevyplňoval, tak mě napadlo, že bych ho přejmenoval na "Pořadí" a vyplňoval tam číselnou hodnotu v jakém pořadí se má daný produkt zobrazit. Pak by se v určitém souboru musel upravit způsob řazení, na to se mi zatím nepodařilo přijít.
Problém je v tom, že systém už nějaké třídění má - podle názvu, ceny a hodnocení. Asi nejjednodušší by tedy bylo upravit to tak, že když zvolíš třídit podle hodnocení, bude se třídit podle SKU a v nabídce třídění přejmenovat "třídění podle hodnocení" na "třídění podle xxx".

Jinak samotné třídění je v catalog/model/catalog/product.php, ovládání toho třídění (v kategorii) je v catalog/controller/product/category.php. Tedy myslím - nezkoušel jsem to.

berushka .::: Hot Wheels Shop

Active Member

Location - Czech Republic