Post by RenoSk123 » Fri Jan 30, 2015 2:24 pm

Dobrý deň prajem. Chcem Vás týmto či by ste mi nevedeli pomôcť s platobným modulom 24-pay.
Modul mi poskytla spoločnosť 24-pay a inplentovali sme ho do stránky a odskúšali. Modul beží skoro v poriadku až na jednu vec s ktorou mi spoločnosť 24pay nevedela pomôcť nakoľko oni ten modul nevytvárali ale si dali externe vytvoriť...
Môj problém spočíva v tom že pri výbere platby na eshope - teda platba na účet alebo paypal alebo 24 pay. Pri zvolení 24pay a potvrdení by malo prehodiť na online platobný modul spoločnosti 24pay. Tu však mne vyhodí dva obrázky s logom spoločnosti 24 pay s čoho prvý je iba obrázok a druhý je už aktívny obrázok a po kliknutí presmeruje na online platobnú stránku 24pay. Čiže by som potreboval tento krok s obrázkami loga 24pay odstrániť tak aby modul fungoval ako má teda po zvolení platby cez platobnú bránu 24 pay aby automaticky presmerovalo na online platobnú stránku ich spoločnosti. Samozrejme viem poskytnúť prihlasovacie údaje na môj eshop.
Bol by som nesmierne rád keby mi s týmto problémom vedel niekto pomôcť. Cenovú ponuku mi prosím pošlite na igorhe123@gmail.com. Ďakujem za Váš čas s pozdravom Igor H

Newbie