Zdravím, ZASE mám další problém, proto budu rád, když mi někdo bude ochotný poskytnout nějaké info, popřípadě modul za nějaký peněžní obnos upravil.
Je to snad již poslední modul, s kterým mám problém. Na technické podpoře Zásilkovny mi není nikdo schopný odpovědět, respektive vůbec neodpovídají.
Při vyplňování údajů políčka zčervenají (viz. příloha) a při výběru dopravy nelze vybrat konkrétní Zásilkovna, respektive to výběr ani nenabídne. Objednávka se jinak v pořádku odešle, ale není jasné, kam bych měl zboží zaslat.
Opencart používám 1.5.5.1 a Ajax mám 4.2.3
Díky za každou radu
Dobrý den,
v současné době by měly být tyto problémy odstraněny k plné spokojenosti. Velmi se omlouváme za zdržení. Není v našich silách na mnohé reagovat okamžitě, nicméně se snažíme vyjít vstříc a pomoci i v záležitostech kompatibility s méně běžnými moduly.
Děkujume za podněty a vážíme si zpětné vazby, kterou nám poskytujete.
Technická podpora Zásilkovna.cz
v současné době by měly být tyto problémy odstraněny k plné spokojenosti. Velmi se omlouváme za zdržení. Není v našich silách na mnohé reagovat okamžitě, nicméně se snažíme vyjít vstříc a pomoci i v záležitostech kompatibility s méně běžnými moduly.
Děkujume za podněty a vážíme si zpětné vazby, kterou nám poskytujete.
Technická podpora Zásilkovna.cz