Post by dazul » Thu Jan 15, 2015 1:43 am

Instaloval jsem opencart verze 1.5.6.4, použil defaultní šablonu - http://sk.kvalitnikoupelna.cz/
Nevím jak se mi to podařilo, ale na úvodní stránce mezi modulem "Doporučené" a modulem "výrobci" mám nyní velkou mezeru (cca o velikosti modulu "Doporučené"). Nevím jak se jí zbavit, aby se úvodní stránka zobrazovala bez této volné plochy - mezery. Úpravy jsem prováděl pouze v administraci. Mám pocit, že jsem vyzkoušel všechno, ale mezery se ne a ne zbavit. Můžete mi, prosím, poradit jak na to?

Newbie

Post by jakuba » Sat Jan 17, 2015 8:23 pm

modul slideshow, který má odstraněné obrázky, ale jako modul je stále aktivní.

Doporučuji si udělat analýzu databáze, je možné že takovýchto demo dat budete mít v databázi více. Je to klasický stav eshopů, protože po nainstalování je plný nejrůznějšího obsahu.

Active Member

Location - CZ-Prague

Post by peternet » Sun Jan 18, 2015 4:44 pm

A co takhle ten slideshow úplně vypnout? Odstranit obrázky nestačí.

V administraci - rozšíření - moduly a vypnout Carousel, bannery, popř. i Slideshow, nebo v systém-vzhled-rozvržení-home odebrat co tam nepatří.

Newbie

Post by dazul » Tue Jan 20, 2015 10:04 pm

Moc díky za radu - bylo to zapnutým (prázdným) bannerem.

Newbie

Post by smiesek » Mon Jan 26, 2015 5:36 pm

já bych se prosím ráda zeptala, nemohu přijít na to, ve kterém souboru se zaměřit na odstranění mezery, defaultní šablony, která je třeba na adrese zde.
Mám velkou mezeru mezi lištou záložek prohlížeče a následně úrovně logo - jazyk - vyhledávání.

V souboru style stylesheet.css daného stylu se mi to najít nepodařilo, resp. po jeho kopírování na FTP zůstala stále mezera, tedy předpokládám, že to bude v jiném souboru.

děkuji

New member

Post by jakuba » Mon Jan 26, 2015 7:56 pm

Pokud máte mezeru na defaultním vzhledu tak hledejte chybu u sebe - starý prohlížeč, nastavená kompatibilita v IE apod.

na defaultní verzi žádná nevhodně velká mezera nad logem není

Active Member

Location - CZ-Prague

Post by smiesek » Tue Jan 27, 2015 1:38 am

ano, právě že není mezera, ale šablona byla několikrát upravována a nedaří se mi dohledat, co je příčinou mezery...

New member