Post by jan22 » Sun Jan 11, 2015 9:51 pm

Dobrý den,

nainstaloval jsem si verzi 2.0.1.1 a mám:
- problém se s objednávkovými statusy. Nejdříve mně nešlo změnit status z Cancelled (i když v admin prostředí jsem měl nastaven jiný status). Rozhodl jsem se status úplně smazat a pak ho tam vložit znovu, ale teď už tam nenaskočí žádný status- tj zákazník provede objednávku, ale po té co ji odešle ji v historii nenalezne a administrátor ji tam vidí, ale bez statusu.
-současně se mně úplně nenainstalovala čeština - tlačítka se mně nepřeložily+položky v menu + product returns

Víte někdo co s tím?

Díky!

Newbie

Post by hawkey » Sun Jan 11, 2015 10:17 pm

Stav musíte změnit v nastavení platby, tam jste měnil?

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by jan22 » Mon Jan 12, 2015 4:41 am

Super díky,

Můžu se ještě zeptat, jak je možné přeložit My Account Wish List (0) Shopping Cart Checkout
v headeru a položky ve footeru: Customer Service/ Extras My Account ( Order History,Wish List,Newsletter)
Instaloval jsem češtinu, ale toto se nezměnilo a nevím, kde to najdu.

Newbie

Post by fsoft » Mon Jan 12, 2015 5:20 am

Zkuste tyto položky najít v anglickém překladu. Tyto řádky z anglického překladu si pak prekopirujte do stejného souboru s češtinou.
jan22 wrote:Super díky,

Můžu se ještě zeptat, jak je možné přeložit My Account Wish List (0) Shopping Cart Checkout
v headeru a položky ve footeru: Customer Service/ Extras My Account ( Order History,Wish List,Newsletter)
Instaloval jsem češtinu, ale toto se nezměnilo a nevím, kde to najdu.

http://svetposteli.com

Active Member