Dobrý večer. Chci se zeptat, zda v současné době vůbec existuje nějaký prostředek, jak spoplatnit dobírku u Opencart 2.0.1.1.
Všude na CZ fórech jsem narazil jen na modul Česká pošta, který ale na nejnovější Opencart zatím není.
Je mi jedno jestli to bude free nebo placené. Stačil by mi i modul, kde by šlo přiřadit metodu platby k určitému způsobu dodání (které jsem už vyřešil). Například pojmenuju způsob dodání - "Kurýrní služba s dobírkou" a u této metody přepravy bude pak k dispozici jako platební metoda pouze dobírka - zde bych zohlednil cenu tedy už při způsobu dodání.
Nerozumím proč je tohleto v tak vymakaném systému jako je opencart tak nedomyšlené. Na původním eshopu (vinofm.cz) používáme prachsprostý quick.cart, kde je tohle naprosto jednoduše dořešeno.
Napadá Vás tedy nějaká moznost jako zpoplatnit dobírku v této chvíli (aniž bych musel čekat až vyjde nový modul české pošty?)
A taky - funguje něco na zobrazení var. smybolu při platbě převodem? Děkuji.
Všude na CZ fórech jsem narazil jen na modul Česká pošta, který ale na nejnovější Opencart zatím není.
Je mi jedno jestli to bude free nebo placené. Stačil by mi i modul, kde by šlo přiřadit metodu platby k určitému způsobu dodání (které jsem už vyřešil). Například pojmenuju způsob dodání - "Kurýrní služba s dobírkou" a u této metody přepravy bude pak k dispozici jako platební metoda pouze dobírka - zde bych zohlednil cenu tedy už při způsobu dodání.
Nerozumím proč je tohleto v tak vymakaném systému jako je opencart tak nedomyšlené. Na původním eshopu (vinofm.cz) používáme prachsprostý quick.cart, kde je tohle naprosto jednoduše dořešeno.
Napadá Vás tedy nějaká moznost jako zpoplatnit dobírku v této chvíli (aniž bych musel čekat až vyjde nový modul české pošty?)
A taky - funguje něco na zobrazení var. smybolu při platbě převodem? Děkuji.
Dodělávám Českou poštu pro 2.0, vydržte do pondělka.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
můžeme počítat i s Univresal Order FEED a product FEED do XML? pro OC 2.0?
díky
díky
Děkuji za info! Kolik to bude stát a co mohu udělat pro to, abych to mohl hned od pondělí začít využívat?hawkey wrote:Dodělávám Českou poštu pro 2.0, vydržte do pondělka.
Brutálně se nám totiž krátí termín, kdy musíme spustit nový eshop.
Ano, ale je to drbačka, protože administrace je komplet předělaná a čím víc je v modulu nastavování, tím déle to trvá.
fsoft wrote:můžeme počítat i s Univresal Order FEED a product FEED do XML? pro OC 2.0?
díky
Dělám jako první modul Czech Post Extra a ten je za 10 EUR.
Počítám že už zítra bude k zakoupení na www.opencartex.com
Počítám že už zítra bude k zakoupení na www.opencartex.com
peternet wrote:Děkuji za info! Kolik to bude stát a co mohu udělat pro to, abych to mohl hned od pondělí začít využívat?hawkey wrote:Dodělávám Českou poštu pro 2.0, vydržte do pondělka.
Brutálně se nám totiž krátí termín, kdy musíme spustit nový eshop.
Vidím, že tam jde platit jen převodem nebo přes paypal. Nemáš třeba běžný účet u GE Money, ČSOB nebo Equa Bank? Že bych peníze poslal tam z oné banky a ty by se hned ukázaly na účtu?hawkey wrote:Dělám jako první modul Czech Post Extra a ten je za 10 EUR.
Počítám že už zítra bude k zakoupení na http://www.opencartex.com
První verze CzechPost je nachystána, jde o verzi Extra, která má možnost kombinovaného nastavení podle ceny a váhy.
http://www.opencartex.com/czech-post-extra
http://www.opencartex.com/czech-post-extra