Post by Pavel.urban93 » Mon Dec 29, 2014 7:04 pm

Dobrý den,

už někdo zkoušel verzi 2.0 ? Myslíte, že už je ve fázi, kdy bezpečně poběží?

Neřeším moduly, šablony atd., pouze jestli už je jádro 2.0 použitelné...

Má někdo zkušenost?

díky Pavel

Newbie

Post by fsoft » Tue Dec 30, 2014 7:18 am

Zdravím,

zkusil jsem si nedávno cvičně 2.0 nainstalovat na jeden hosting a zdá se, že běží krásně.
Do jádra jsem nekoukal, takže nemůžu posoudit, ale na normální použití již lze použít dle mého názoru.

Počkejte si na názor opravdových odborníků.

Zatím ale není moc modulů a ani hlavně Czech post Plus PPL :)

http://svetposteli.com

Active Member

Post by hawkey » Thu Jan 01, 2015 10:05 pm

Jádro už podle mne použitelné je, verze 2.0.1.1 vypadá už docela vyladěně.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by jakuba » Fri Jan 02, 2015 12:02 am

Celou řadou 1.5 se táhne chybka když je uživatel přihlášený a přepne se do kontaktu, tak je tam předvyplněný formulář. Ve jméně je ale jenom křestní jméno. Zajímalo by mne, jestli se tento detail dostal i do 2.0 ;D

(totiž pokud zákazník chce řešení většího problému s objednávkou, tak je dobrý vědět i příjmení pro snadnější vyhledání, nebo třeba když bych zákazníkovi volal.)

Celou řadou se také táhne Continue - tlačítko má univerzální text, takže se třeba v těch kontaktech odesílá pomocí kliku na Pokračovat (osobně jsem si to opravil přes vqmod) ale také by mne zajímalo jestli se to převedlo do 2.0

ten systém je už dost starý na to, aby měl tyto maléry stále přenášené do dalších verzí.

Nebo třeba zatím nejblbější chování v 1.5 je, že upravovaná objednávka s produktama, který jsou z eshopu smazaný se prostě taky vymažou. Jak je na tom 2.0?

Active Member

Location - CZ-Prague

Post by Bohous » Sat Jan 03, 2015 6:58 pm

Těch hovadin je tam kvanta i ve verzi 2.0. Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že do 2.0 jenom integrovali vqmod a upravili vzhled. Když porovnám funkce s Prestou, tak jsou pořád sto let za opicema. Sám mám jeden eshop na OC 1.5.5.1 a asi ho převedu na nějaké komerční řešení, protože už teď mám ve vqmodu 21 scriptů a modulů, aby to vůbec nějak fungovalo. Moduly a úpravy mě přišly na cca 9000Kč (a to jsem si to dělal sám) a v podstatě se to nedá rozvíjet. Když si vemu, že třeba vyladěné komerční řešení Shopion lze odkoupit už za 25000Kč, tak jsou to vyhozené peníze.

New member