αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα με το vqmod που έχει ως εξής: στο site μου είχα εγκατεστημένη την έκδοση 2.4.1 του extension. Εγκατέστησα κάποιο xml ωστε να μου δίνει μια δυνατότητα στο backend του καταστήματος και δεν δουλεύει. Έλεγξα τα cache files που δημιουργούνται καθώς και τα error logs και διαπίστωσα ότι το vqmod δημιουργεί cache files για τον πυρήνα (system), το frontend (catalog), αλλά όχι για το διαχειριστικό κομμάτι (admin).
Προσπάθησα να εκτελέσω όλες τις απαραίτητες-προβλεπόμενες διεργασίες που θα μπορούσαν να διορθώσουν κάποιο πιθανό (και μικρό) πρόβλημα, δηλαδή, καθάρισμα της cache τόσο του opencart όσο και του vqmod, έλεγχος και αλλάγή των permissions (οι φάκελοι vqmod, vqmod/cache, vqmod/logs και οι απαραίτητοι φάκελοι του opencart μέχρι και σε 777) και τέλος αναβάθμιση του vqmod στην έκδοση 2.5.1.
Σας επισυνάπτω το checked.cache. Επίσης διαβάζοντας το mods.cache αλλά και τα error logs διαπίστωσα ότι το xml "προσπαθει να το διαβάσει" αφού είδα κομμάτια του module στο mods.cache. Άρα μέχρι εδώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για κάποιο λόγο δεν γεννάει σωστά τα cache files για το admin.
Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!