Γειά σας
Είμαι κοντά στην ολοκλήρωση ενός eshop.Μιλώντας ως κατασκευαστής,ο ιδιοκτήτης(πελάτης μου) θα ήθελε να προθέτει μόνος του τα προϊόντα και στον admin χώρο κατάλογος->προϊόντα->"καρτέλα"δεδομένα->τιμή να βάζει την τιμή απευθείας με φπα χωρίς να χρειάζεται να την βάλει χωρίς το φπα για να εμφανίζεται στο front μέρος κανονιικά.Αυτό όμως είναι αδύνατο καθώς στην φορολογική κλάση του προΪόντος υπάρχει το 23% φπα το όποιο πρόσθεσα στις ρυθμίσεις.Ένας τρόπος είναι να επιλέξω το κανένα στην φορολογική κλάση και δουλέυει μια χαρά.
Γίνεται όμως ένα eshop να μην εμφανίζει φπα?
Και αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ενώ έχω επιλέξει φορολογική κλάση 23% στον admin χωρο να μπορώ να προσθέτω την τιμή με το φπα και να εμφανίζεται κανονικά στο front μέρος.
π.χ για μια τιμή 135€ πρέπει να γράψω 109.7560 € στο admin χώρο(έχοντας φορολογική κλάση το 23%).
ή θα φαίνεται τιμή χωρίς φπα, μετά το φπα και τελική τιμή
ή θα φαίνεται τελική τιμή και φπα δίπλα.
Γενικά ότι αφορά τους φόρους πρέπει να φαίνεται παντού. Δε το λέω εγώ, αλλά η ελληνική νομοθεσία όσο αυτή υπάρχει.
Όπως επίσης η πολιτική επιστροφών προϊόντων που πρέπει να είναι 14 ημέρες από την παραλαβή και όχι αγορά του προϊόντος και άλλα πολλά.
ή θα φαίνεται τελική τιμή και φπα δίπλα.
Γενικά ότι αφορά τους φόρους πρέπει να φαίνεται παντού. Δε το λέω εγώ, αλλά η ελληνική νομοθεσία όσο αυτή υπάρχει.
Όπως επίσης η πολιτική επιστροφών προϊόντων που πρέπει να είναι 14 ημέρες από την παραλαβή και όχι αγορά του προϊόντος και άλλα πολλά.