Salut,
Am instalat si eu de curand opencart 2.0 insa cand activez modulul de produse recomandate am erorile acestea:
Undefined index: image_width in /home/my site/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_featured.php on line 36
Undefined index: image_height in /home/my site/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_featured.php on line 36
Invalid image dimensions in /home/my site/public_html/system/library/image.php on line 86
Imi poate spune cineva va rog cum le pot remedia?
Am instalat si eu de curand opencart 2.0 insa cand activez modulul de produse recomandate am erorile acestea:
Undefined index: image_width in /home/my site/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_featured.php on line 36
Undefined index: image_height in /home/my site/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_featured.php on line 36
Invalid image dimensions in /home/my site/public_html/system/library/image.php on line 86
Imi poate spune cineva va rog cum le pot remedia?
Fashion Makers
www.haineonlinecopii.ro
Salut , nu stiu exact ce versiune ai descarcat, pentru ca implicit in 2.0 in featured.php ai linia:
cu width si height direct , nu image_width , deci poate ai beta instalat.
Code: Select all
$image = $this->model_tool_image->resize($product_info['image'], $setting['width'], $setting['height']);
Salut,
image_width si image_height am modificat eu, credeam ca e o eroare de cod insa si cu si fara tot aceleasi erori imi da.
Versiunea 2.0 am descarcat-o de la tabul Download de aici.
Ce fisiere sa suprascriu ca sa pot afisa featured products fara erorile amintite?
image_width si image_height am modificat eu, credeam ca e o eroare de cod insa si cu si fara tot aceleasi erori imi da.
Versiunea 2.0 am descarcat-o de la tabul Download de aici.
Ce fisiere sa suprascriu ca sa pot afisa featured products fara erorile amintite?
Fashion Makers
www.haineonlinecopii.ro
Cand adaugi modulul pe layout trebuie sa seleczi unul din modulele adaugate pe pagina featured de la extensii > module , adica trebuie sa selectezi Featured 1 sau 2 sau 3 sau cate ai adaugat dar nu doar Featured cel bolduit.
Salut Florin,
Am urmat exact pasii descrisi de tine insa dupa ce adaug layout-ul si salvez, in homepage nu apar produsele de featured insa cand intru pe oricare categorie imi apar sus erori iar imaginile din categorii se vad inguste.
Atasez un printscreen ca sa ma fac mai usor inteles.
Am urmat exact pasii descrisi de tine insa dupa ce adaug layout-ul si salvez, in homepage nu apar produsele de featured insa cand intru pe oricare categorie imi apar sus erori iar imaginile din categorii se vad inguste.
Atasez un printscreen ca sa ma fac mai usor inteles.
Attachments
Untitled.png (497.57 KiB) Viewed 692 times
Fashion Makers
www.haineonlinecopii.ro
Ai un vqmod ce modifica fisierele, dezaciveaza-l, cat despre afisarea lor in felul acela pe pagina de categorii in content top e bug stiut (actualizeaza catalog/view/javascript/common.js cu cel din github pentru remedierea acelei probleme)