Post by fashionmakers » Sat Oct 25, 2014 9:35 pm

Salut tuturor,

La OC 2.0 de cate ori accesez setarile, dupa ce dau salvare imi apare sus in pagina de home

Autentificați-vă la Google Analytics și dupa creați un profil al magazinului dvs. online. Copiați și lipiți codul analytics în acest câmp." id="input-google-analytics" class="form-control">

Introduc codul Analitycs, salvez si totul e ok insa daca accesez din nou Setari, orice as face acolo dupa ce salvez imi apare iarasi acest camp si codul Analitycs trebuie repus.

Se mai intampla la cineva?
Cum se poate rezolva?
Weekend frumos cu zapada

Fashion Makers
www.haineonlinecopii.ro


New member

Posts

Joined
Mon Feb 04, 2013 12:24 am

Post by florinsith » Sun Oct 26, 2014 2:43 am

Am testat si eu acum si pare in regula, se pastreaza plin campul.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by fashionmakers » Mon Oct 27, 2014 8:17 pm

Salut florinsith,

Atunci ce ar putea fi, de ce nu se pastreaza codul in camp?

Fashion Makers
www.haineonlinecopii.ro


New member

Posts

Joined
Mon Feb 04, 2013 12:24 am

Post by opencartromania » Mon Oct 27, 2014 10:20 pm

Salutare!

Citeste posturile despre oc.2.0 ;)

http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=167&t=132075

Success!

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Sep 25, 2013 9:26 pm


Post by fashionmakers » Mon Oct 27, 2014 11:03 pm

Din posturile citite inteleg ca OC 2.0 vine cu buguri si cred ca e normal insa de ce de ex problema pe care o am eu la alte copii de OC nu se intampla? Florinsith spune ca la el nu iese codul de Analitycs ca la mine.

Fashion Makers
www.haineonlinecopii.ro


New member

Posts

Joined
Mon Feb 04, 2013 12:24 am

Post by opencartromania » Wed Oct 29, 2014 5:40 am

Salutare!

Confirm, cod-ul ptr. google analytics functioneaza corect pe versiunea 2.0

Cele bune,

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Sep 25, 2013 9:26 pm


Post by florinsith » Thu Oct 30, 2014 9:41 pm

Ai cumva vreun ocmod instalat sau vqmod? Daca tot nu-i dai de cap , introdu codul direct in header.tpl (catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl) inainte de linia </head>.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by JustRO » Fri Dec 05, 2014 8:19 pm

valoarea lui "config_google_analytics" din DB > tabela cu numele settings (sau abc_setings / unde abc este prefixul tabelelor) stocheaza un string gresit fata de cum ar trebui sa fie.

Eu am rezolvat astfel: in PHPMYADMIN
Corectat aceasta valoare facand copy-paste cu codul GoogleAnalitics.
Am editat astfel incat sa nu aiba spatii suplimentare sau enter-uri in plus.

Apoi cand au refresh la site textul descris in postul 1 al acestui thread nu mai apare.

MENTIUNE: Evident ca daca veti face modificari asupra la Settings valoarea in DB va fi scrisa din nou gresit si deci bine inteles va trebui iar editata.

Va rog postati daca aceasta eroare apare si in ultima versiune !!!
Este important sa intelegem

Newbie

Posts

Joined
Fri Dec 05, 2014 7:45 pm

Post by mcregional » Wed May 16, 2018 6:43 pm

opencartromania wrote:
Wed Oct 29, 2014 5:40 am
Salutare!

Confirm, cod-ul ptr. google analytics functioneaza corect pe versiunea 2.0
Dar unde se introduce la 2.0.2.0, ca l-am accesat de multe ori, dar acum nu il mai gasesc nici la setari>server, nici la module>analytics. L-am tot cautat printre module dar... parca a intrat in pamant...

Pentru Ecommerce tracking se poate recomanda un modul? Mi se pare ca nu au recenzii foarte bune...

Newbie

Posts

Joined
Wed May 16, 2018 6:34 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests