Post by smiesek » Wed Aug 20, 2014 8:14 am

Nedaří se mi prosím správně nastavit a tedy i využít základní modul Filtry.

Tedy mám jej povolený, naplnila jsem jej daty, ale nezobrazuje se mi. Zřejmě něco dělám špatně a je třeba jej ještě někde zobrazovat? Postupovala jsem stejně jak na ostrém webu, tak na localhostu (v čisté instalaci), ale bez úspěchu.

Postupovala jsem následovně:

1. Instalovala jsem základní modul Filtry a následně jej nastavila pro zobrazování na úvodní straně nahoře (nebo vlevo) a nechala status na povoleno.

2. V Katalog > Filtry jsem vytvořila skupinu filtrů Barvy, ty jsem vložila a následně editovala pro přidání názvu filtrů, tedy - červená, modrá ...

3. Vybrala jsem si zvolený produkt, kterému jsem editovala Odkazy > Filtry a tady jednotlivé názvy filtrů přiřadila. Uložila.

Výsledkem však nic není.
Blok filtrů se mi na úvodní straně nikde nezobrazuje, přesto při editaci produktu je filtr přiřazený.

Děkuji za odjasnění problému.

New member

Post by BooM Development » Wed Aug 20, 2014 4:46 pm

Ešte musíte pridať filtre do kategórií. Vždy sa robia až 4 kroky, urobili ste 3. Sú na to nejaké moduly a rozšírenia, ktoré to uľahčujú, napríklad, že do kategórií sa pridávajú automaticky.

New member

Post by smiesek » Thu Aug 21, 2014 12:12 am

BooM Development: děkuji za nasměrování, nyní to již "zobrazuje" jak má, tedy jen, chápu správně, že jelikož nevypisuju kategorie všeobecně na hlavní straně, tak tam filtry nedostanu - tedy musely by mít všechny kategorie přiřazený filtr? Zobrazí se mi až po vybrání kategorie z horního menu - používám základní vzhled OC.

New member

Post by BooM Development » Mon Aug 25, 2014 2:33 pm

Chápete to správne.

New member