Post by billbillakos » Mon Aug 18, 2014 10:35 pm

Γειά σας και πάλι, ψάχνω 2 πρόσθετα ένα για front και ενα για τον admin.

Στο front θελω ο χρήσης να φιλτράρει τα προϊόντα ανα μάρκα (παράδειγμα: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9311) Το παράδειγμα δεν λειτουργεί στην 1.5.6.4

Στο backend θέλω να μπορώ να τα φιλτράρω είτε ανα κατηγορία (πχ. ποτήρια, πιάτα, μπολ) είτε ανα brand πχ sony, lg κλπ. Τυχαία τα λεω δεν υπάρχουν ποτήρια LG προφανώς :P

Τελος, κάτι που παρατήρησα στο backend είναι οτι αν το όνομα του προϊόντος είναι "ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ 25" και ψάξω για ΟΜΟΡΦΗ ή για ΗΜΕΡΑ ή για 25, δεν θα μου το βγάλει. Πρέπει να γράψω ολοκληρο τον τίτλο. Υπάρχει κάτι που να το διορθωνει αυτο;

New member

Post by billbillakos » Tue Aug 19, 2014 1:00 am

Για το front έβαλα τα φίλτρα που έρχονται μαζί με το opencart. Δεν το γνώριζα. Βολευουν.

New member

Post by botonakis » Wed Aug 20, 2014 6:21 pm

Τελος, κάτι που παρατήρησα στο backend είναι οτι αν το όνομα του προϊόντος είναι "ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ 25" και ψάξω για ΟΜΟΡΦΗ ή για ΗΜΕΡΑ ή για 25, δεν θα μου το βγάλει. Πρέπει να γράψω ολοκληρο τον τίτλο. Υπάρχει κάτι που να το διορθωνει αυτο;
Για αυτό μια πολύ καλή λύση που σου προτείνω είναι να προσθέσεις τον χαρακτήρα % πριν ή/και μετά από την λέξη/φράση που ψάχνεις.

Εάν παράδειγμα έχεις πολλά προϊόντα που λέγονται iPhone και τα θες όλα τότε γράψε:

Code: Select all

iPhone%

Όσο για τα φίλτρα στο front end, προστέθηκαν από την 1.5.6 και μετά.
Όσο για τα φίλτρα στο back end, εάν πας στα extensions υπάρχουν πολλά, δωρεάν και μη. Απλά γράψε "admin filters"

Active Member

Location - Athens, Greece