Postupně se seznamuju s tímto systémem a ráda bych se zeptala, jak jsou přidávány další záložky (složení, dávkování) při kliknutí na podrobnosti o produktu, mnohdy ještě bývá doplněno "Další obrázky (počet)", či viz. screen
Zatím se mi podařilo přidat další obrázky, ale to nikoliv formou záložky, ale přímo pod hlavní obrázek produktu.
V samotném opencartu si myslím, že tato funkce není. Je třeba nainstalovat modul. Pro vyhledání modulu mě napadají klíčové slova "custom product tabs" nebo "additional product tabs".
v-v: super děkuju, myslím že to bude užitečné, ještě prosím co se týká těch obrázků "Additional images (2)", tady u nějakého modulu to je v náhledu v anglické verzi, opravdu to není součástí systému? http://www.opencart.com/index.php?route ... e=0&page=3
v-v: tak ty se mi právě prosím nedaří správně nastavit, pouze vím, kde najdu, pokud chcu přidat další obrázky k produktu pomocí cesty Katalog > Zboží > Editovat a pak záložka Obrázek, ale to není ono, kdy se další obrázky zobrazují pod hlavním obrázkem, nikoliv jako nová záložka.
Tak si svoju tému musíte upraviť tak, aby sa zobrazovali podľa vašich predstáv, defaultne sa zobrazujú pod obrázkom, keď to chcete inak, musíte si to naprogramovať.