Post by kalomiris » Mon Jun 30, 2014 5:01 pm

Γειά σας αγαπητοί φίλοι-φίλες του opencart!
Ετοιμάζω με το opencart 1.5.1 ηλεκτρονικό κατάστημα βιβλιοπωλείου.
Οι τιμές που εμφανίζει η εφαρμογή είναι οι λιανικές με ΦΠΑ. Σε αρκετά προιόντα θέλω να κάνω προσφορά έκπτωση σε συγκεκριμένα βιβλία. Αλλά νομίζω δεν έχει τη δυνατότητα αυτή παρόλο που υπάρχει tab έκπτωση στο admin τοu opencart. Συγκεκριμένο tab επιτρέπει χαμηλότερη τιμή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά ΔΕΝ εμφανίζεται ως προσφορά, εμφανίζεται μόνο η ειδική εκπτωτική τιμή ΧΩΡΙΣ να αναφέρεται η κανονική τιμή παράλληλα για να το καταλάβει ο πελάτης. Βρήκα ένα module που ισχυρίζεται ότι κάνει αυτό που θέλω http://www.opencart.com/index.php?route ... me=bgspace(να παραθέτει τις δύο τιμές: κανονική και εκπτωτική και η κανονική είναι έχει γραμμή διαγραφής από πάνω), αλλά ΔΕΝ εξηγεί στο documentation πως και που το προσθέτεις στο opencart. Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα module εκτός από κάποια ενσωματωμένα στην εφαρμογή.
Γνωρίζεται πως γίνεται να εμφανίζονται δύο τιμές -κανονική με διαγραφή και εκπτωτική σε συγκεκριμένα προιόντα;
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.

Newbie

Post by People's Code » Thu Jul 03, 2014 6:33 am

Αλλά νομίζω δεν έχει τη δυνατότητα αυτή παρόλο που υπάρχει tab έκπτωση στο admin τοu opencart.
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο Opencart στο tab προσφορών (Special).

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by kalomiris » Thu Jul 03, 2014 3:38 pm

ευχαριστώ για την έγκριση δημοσίευσης.
Το tab έκπτωση σε ένα προιόν ορίζει ειδική εκπτωτική τιμή για ένα χρονικό διάστημα, αλλά δεν εμφανίζει πουθενά ότι είναι ειδική τιμή ή προσφορά, ούτε εμφανίζει ποια είναι η αρχική κανονική τιμή.
Πχ στο καταστημα που ετοιμάζω έχω το προιόν αυτό με κανονική τιμή 198 € και εκπτωτική 150 € με ΦΠΑ. Δεν αναφέρει την κανονική τιμή 198 €, παρά μόνο την εκπτωτική τιμή.
ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ http://www.christianbook.gr/index.php?r ... duct_id=85.
Θα με ενδιεφερε αν είχε τη δυνατότητα να εμφανίζει δύο τιμές: προ και μετά την έκπτωση.
Έχει αυτή τη δυνατότητα το opencart από μόνο του, χρειάζεται κάποιο module επί πληρωμή ή δωρεάν; Βέβαια λόγω δύσκολων οικονομικών θα προτιμούσα δωρεάν module αν γνωρίζεται κάποιο ή αν επί πληρωμή φθηνό.
Σας ευχαριστώ!

Newbie

Post by People's Code » Thu Jul 03, 2014 4:03 pm

Πήγαινε:
Administration->Catalog->products-> επίλεξε [Edit] σε ένα προϊόν -> πάτα το tab Special (είναι δίπλα από το Discount)-> δήλωσε μία τιμή και θα εμφανίζεται αυτή η τιμή σαν τιμή προσφοράς και η κανονική τιμή του προϊόντος με strike through.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by kalomiris » Fri Jul 04, 2014 5:08 pm

Δουλεύει ! Εγώ προσπαθούσα να το ορίσω από το tab ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και όχι από το tab ΕΙΔΙΚΑ. Μου λύσατε ένα σημαντικό πρόβλημα! Σας ευχαριστώ πολύ.

Newbie

Post by People's Code » Fri Jul 04, 2014 6:19 pm

Δουλεύει ! Εγώ προσπαθούσα να το ορίσω από το tab ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και όχι από το tab ΕΙΔΙΚΑ.
Οκ, τώρα εξηγούνται όλα ...η μετάφραση που χρησιμοποιείς μεταφράζει το Specials σαν "Ειδικά" αντί για "Προσφορές". Στη δική σου περίπτωση ίσως είναι προτιμότερο να γυρίσεις τη διαχείριση στα Αγγλικά.

PeoplesCode.com

Active Member

Location - Hellas