Post by pamvz » Fri Jun 27, 2014 6:19 am

Ik zou graag de taal-code (language-code) willen tonen in plaats van de afbeelding (flag). Mijn site is in 3 talen, dus wat nu vlaggetjes zijn moet worden NL, EN en PT.
Ik heb het al voor een groot deel gevonden door één en ander aan te passen in header.php en language.tpl, maar ik blijf in IE en Chrome een blokje voor een afbeelding zien (in MF niet). Ik denk dan ook dat het probleem in language.tpl zit en wel in de aanduiding <img src=....>. Dit moet duidelijk een andere aanduiding krijgen, maar ik weet niet wat.
Kan iemand me helpen?

Nu staat er dus

Code: Select all

<?php if (count($languages) > 1) { ?>

<form action="<?php echo $action; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
    <div id="language"><?php echo $text_language; ?><?php foreach ($languages as $language) { ?>
    <img src="<?php echo $language['code']; ?>" alt="<?php echo $language['code']; ?>" title="<?php echo $language['code']; ?>" [/color]onclick="$('input[name=\'language_code\']').attr('value', '<?php echo $language['code']; ?>'); $(this).parent().parent().submit();">
    <?php } ?>
    <input type="hidden" name="language_code" value="" />
    <input type="hidden" name="redirect" value="<?php echo $redirect; ?>" />
  </div>
</form>
<?php } ?>
$language['code'] is natuurlijk geen image, maar wat dan wel?

New member

Posts

Joined
Mon Jan 25, 2010 1:24 am

Post by pprmkr » Fri Jun 27, 2014 1:14 pm

Probeer het met:

Code: Select all

<?php if (count($languages) > 1) { ?>
<form action="<?php echo $action; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
  <div id="language"><?php echo $text_language; ?><br />
    <?php foreach ($languages as $language) { ?>
    <label onclick="$('input[name=\'language_code\']').attr('value', '<?php echo $language['code']; ?>'); $(this).parent().parent().submit();"><?php echo strtoupper($language['code']); ?></label>
    <?php } ?>
    <input type="hidden" name="language_code" value="" />
    <input type="hidden" name="redirect" value="<?php echo $redirect; ?>" />
  </div>
</form>
<?php } ?>

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 08, 2011 11:05 pm
Location - Netherlands

Post by i2Paq » Fri Jun 27, 2014 3:10 pm

Was het niet handiger geweest een .png te maken met daarin de code? :crazy:

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by pamvz » Wed Jul 02, 2014 1:19 am

Top! De verandering naar 'label' was het dus, weer wat geleerd!

Even antwoord op de andere optie; ik had er zelf ook al aan gedacht er een afbeelding van te maken, maar het moest gewoon ook via de code kunnen en zo leer ik weer wat voor een volgende keer, maar ook jij bedankt voor het antwoord.

New member

Posts

Joined
Mon Jan 25, 2010 1:24 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests