Post by Zoran » Thu May 15, 2014 3:52 am

Pozdrav ! :)
Prvenstveno se radujem kad sam ugledao "Srpski forum" na Community forums listi.
Moje ime je Zoran imam 27 godina . Online sam od 2007. kao webmaster , seo majstor. Nezvanicno imao udela u raznim projektima na Srpskoj web sceni. Poznajem html (5) , css (3) ,php osnove ,javu , java script. Ali nikada nisam radio na ecommerc platformama.
Nedavno sam poceo da se igram sa OpenCart-om i veoma mi je interesantan. U planu mi je uskoro i firmu da pokrenem ali prvo moram da usavrsim ovaj deo. Par pocetnickih pitanja koji ce mi rascistiti mutnu sliku o ovoj platformi O0

1. Kako da eliminisem korake na CashOut stranici?
2. Preporuka za Language pack ? Ne mora backend da bude preveden.
3. Free template najlaksi za edit?
4.Da li postoje neke cvs , xml bulk import opcije (najvise sto se tice stocka me interesuje ) i koje su to ?

Hvala u napred svima koji zele da razbistre ovu mutnu glavu i glave narednih koji budu citali ovaj post :P
P.S. Druzicemo se jedno vreme ! Peace!

Newbie

Post by alex80ks » Sun Jun 01, 2014 2:16 am

Mogu da ti se pridruzim Zorane i probam da ti odgovorim na pitanja iako nisam strucnjak i verovatno sam ako ne na istom mozda i na nizem stupnju znanja.
Eliminacija u sustini kao i na ostalim platformama (nisam testirao) obrisati.
Language pack radim na tome ali taman uradim nesto oni zbace novu verziju i zeznu me jer pomesaju izraze pa moram opet ali uskoro cu postaviti prevedene fajlove.
Sto se templejta tice kao i uvek najbolje ti je da krenes sa fabrickim (default)
Ima opcija (nekih ali nisam testirao) za uvoz ali najbolje je da se nadje neki mod za to ali ja se drzim starog dobrog rucnog unosa posto je to najsigurniji nacin.

Nadam se da ima jos ljudi koji se zele pridruziti ovom forumu.
Pozdrav

Newbie