Καλημέρα και Χρόνια πολλά,
έχω μια ερώτηση θέλω να κατεβάσω ένα site που έχω (το αρχικό site να παραμένει online και ως έχει) να κάνω κάνω κάποιες αλλαγές και μετά να ανέβει σε άλλο server αλλά άλλο στην ουσία site πως το κατεβάζω (δηλαδή να πάρω τα αρχεία και να το βάλω σε localhost);
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Καλημέρα και χρόνια πολλά
Το εωτημα σου έχει απαντηθεί, αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρείς σχετικά θέματα (Επειδή έχω εκατοντάδες ποστς δεν θυμάμαι να σε καθοδηγήσω σε κάποιο συγκεκριμένο). Επίσης, πρόσφατα απαντήθηκε πως να κάνει κανείς αναβάθμιση εδώ. Αν θες διάβασε και αυτό γιατι τα βήματα για την μεταφορά ενός site ουσιαστικά περιλαμβάνονται στις διαδικασίες αναβάθμισης.
Το εωτημα σου έχει απαντηθεί, αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρείς σχετικά θέματα (Επειδή έχω εκατοντάδες ποστς δεν θυμάμαι να σε καθοδηγήσω σε κάποιο συγκεκριμένο). Επίσης, πρόσφατα απαντήθηκε πως να κάνει κανείς αναβάθμιση εδώ. Αν θες διάβασε και αυτό γιατι τα βήματα για την μεταφορά ενός site ουσιαστικά περιλαμβάνονται στις διαδικασίες αναβάθμισης.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart