* Κωδικός Παρακολούθησης και * Προμήθεια (%): και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες με ονομα και αριθμου λογαριασμου.Αν γνωρίιζει κάποιος τον τρόπο λειτουργείας της συγκεκριμένης καρτέλας του opencart.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Ευχαριστώ για την απάντηση.Το μόνο σημείο που δεν κατάλαβα ειναι την σελίδα που θα βλέπουν ως όρους χρήσης αυτό γίνεται απο τις ρυθμίσεις στο admin μερος στην καρτέλα Συνεργάτες?στις ρυθμίσεις ορίζεις το ποσοστό που θα αμείβονται οι συνεργάτες και την σελίδα θα βλέπουν όταν εγγράφονται ως όρους χρήσης για την συμφωνία μεταξύ σας.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Τον δημιουργεί ο συνεργάτης επιλέγοντας προϊόντα από τον λογαριασμό του.Ο Κωδικός Παρακολούθησης(:Ο Κωδικός Παρακολούθησης για να παρακολουθούνται οι παραπεμπόμενοι.) πως χρησιμοποιείται τον βλέπει ο χρήστης με τα link των προιόντων η τον δίνω εγώ ως διαχειρηστής ?
Όχι, την κάνεις εσύ.Και κάτι ακόμα που έχω απορία στις λεπτομέρειες πληρωμής επιλέγοντας την Προμήθεια (%) και Τρόπος Πληρωμής *Επιταγή *PayPal *Τραπεζική Κατάθεση το Opencart αυτόματα κάνει την συναλλαγή ?
PeoplesCode.com
Code: Select all
To testara locally (opencart version 1.5.2.1) για να δω πως δουλεύει και παρατήρησα ότι ο Ο Κωδικός Παρακολούθησης αλλάζει μόνο από το admin μέρος ,'αρα δεν είναι επιλογή του συνεργάτη σωστά?
Μπορείς να δεις πόσες παραγγελίες έχουν γίνει ανά συνεργάτη. Συνεχίζω από πάνω, όταν ολοκληρωθεί η αγορά, στην παραγγελία του προϊόντος φαίνεται το ποσό της προμήθειας του συνεργάτη. Αν η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί, στην καρτέλα Λεπτομέρειες Παραγγελίας (Order Details) πατάς Προσθήκη προμήθειας (Add Commission). Μετά θα εμφανίζεται η προμήθεια στο λογαριασμό του συνεργάτη και θα τον πληρώσεις όποτε έχετε συμφωνήσει.Επιπλέον αφού ολοκλήρωσα μια παραγγελία με αυτόν τον κωδικό δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορώ εγώ ως διαχειριστής να ξέρω πόσες και ποιες παραγγελίες έγιναν με αυτόν τον κωδικό για να μπορέσω μετά να κάνω και τις συναλλαγές με τιν αντίστοιχη προμήθεια.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
PeoplesCode.com
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Δηλαδή τις παραγγελίες που έγιναν ανα συνεργάτη πατώντας κάποιος πελάτης με τον κωδικό παρακολούθησης για την αγορά ενός προϊόντος φαίνονται στην καρτέλα Αναφορές->Συνεργάτες->Προμήθεια . Και από εκέι εγώ γνωρίζοντας ποιές είναι οι παραγγελίες μπορώ να πάω στην αντίστοιχή παραγγελία για να κάνω προσθήκη προμήθειας ? Θα το δοκιμάσω πάλι τοπικά για να δω την διαδικασία ολοκληρωμένη γιατι στο σημείο που κόλησα ήταν να βρω τις παραγγελίες με τον κωδικό που δημιούργησε ο Συνεργάτης.Μπορείς να δεις πόσες παραγγελίες έχουν γίνει ανά συνεργάτη.
Απο εδώ ενημερώνονται όλα και φαίνοτναι και οι συναλλαγές.Το έτρεξα τοπικά ολοκληρώνοντας όλη την διαδικασία και φάνηκε το αποτέλεσμα.Λεπτομέρειες Παραγγελίας (Order Details) πατάς Προσθήκη προμήθειας (Add Commission)
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο σου.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests