Καλημέρα σε όλους,
Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το opencart. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά εάν μπορούσε κάποιος να απαντήσει στις απορίες μου.
1. Θα ήθελα στο κατάστημα να εμφανίζει δυο τιμές. Τιμή online και Τιμή Καταστήματος. Το περίπλοκο σε αυτό είναι όταν ένας πελάτης κάνει checkout στην επιλογή παραλαβή από κατάστημα να τον χρεώνει με τιμή καταστήματος. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό?
2. Απόδειξη – Τιμολόγιο. Θα ήθελα αυτή η επιλογή να εμφανίζετε πάντα και να μην χρειάζεται ο επισκέπτης να κάνει εγγραφή και σαν απλός επισκέπτης να μπορεί να κάνει checkout και να έχει την επιλογή Απόδειξη – Τιμολόγιο. Βέβαια όταν επιλέγει τιμολόγιο να τον τιμολογεί ανάλογα με το ΦΠΑ της περιοχής του και να κάνει checkout με το σωστό ΦΠΑ.
3. Εκτίμηση κόστους μεταφορικών. Υπάρχει τέτοιο πράγμα στο opencart? Ανάλογα με τις μεταφορικές και τους τρόπους πληρωμής ο επισκέπτης να μπορεί να δει πόσα θα πλήρωση για έξοδα αποστολής για το αντίστοιχο προϊόν. Θα ήταν ωραίο εάν μπορούσε να εμφανίζεται σε κάθε προϊόν η εάν δεν γίνετε πριν από την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας.
Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός. Απλά είναι κάποια θέματα που θέλω να σιγουρευτώ ότι μπορούν να γίνουν πριν προχωρήσω σε οποιαδήποτε υλοποιήσει.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.