Ahojte,
rád by som sa poradil ohľadom variantoch produktov. Ide o to, že jeden produkt má približne 11 variant. Pritom každý variant má cca 10 vlastností. Pozeral som ako to vyriešiť, jedine tak, že normálne do rozbaľovacieho výberu vypísať názvy variant a popis vlastností pre variantu príde do popisu výrobku vo forme tabuľky. Avšak toto mi nepríde moc prehľadné, preto by som sa rád opýtal na iné možnosti. Taktiež variant sa líši obrázkami. Existuje niečo také, že pri výbere možnosti sa zmení obrázok a popis výrobku (aj záložky)? Nič také som nenašiel. Ďakujem.
Opencart verzia 1.5.6.1
Pokud vím tak neexistuje. Kdysi jsem něco podobného dělal na zakázku, ale bylo to docela komplikované.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Zdravím,
ďakujem pekne za link. Avšak skôr som potreboval aby sa so zmeneným variantom zmenil nielen obrázok ale aj celý popis atď. Avšak zatiaľ som to vyriešil všeobecnejším popisom + varianty s vlastnosťami som dal do tabuľky. Zatiaľ to tak stačí.
ďakujem pekne za link. Avšak skôr som potreboval aby sa so zmeneným variantom zmenil nielen obrázok ale aj celý popis atď. Avšak zatiaľ som to vyriešil všeobecnejším popisom + varianty s vlastnosťami som dal do tabuľky. Zatiaľ to tak stačí.