Post by funny102 » Sat Dec 07, 2013 6:54 pm

Chcel by som si spraviť bazár v OC.
Existuje niečo kde by si mohol zákazník pridať vlastný produkt na stránku?
dakujem

Active Member

Post by hawkey » Sat Dec 07, 2013 9:08 pm

Zkuste hledat v http://www.opencart.com/index.php?route ... /extension
Ale pochybuju, bazar není jen o samotném přidání produktu zákazníkem, kolem toho bude třeba spousta další funkcionality, aby to mohlo fungovat alespoň jako jednoduchý bazar. Bud nechat naprogramovat na zakázku nebo si sehnat software přímo určený pro bazar.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by funny102 » Sun Dec 08, 2013 4:09 pm

hawkey wrote:Zkuste hledat v http://www.opencart.com/index.php?route ... /extension
Ale pochybuju, bazar není jen o samotném přidání produktu zákazníkem, kolem toho bude třeba spousta další funkcionality, aby to mohlo fungovat alespoň jako jednoduchý bazar. Bud nechat naprogramovat na zakázku nebo si sehnat software přímo určený pro bazar.
no nenašiel som nič, ale rozmýšlal ze by hore do lišty kde mám kategorie pridal ešte jednu "Bazar" a tam by som pridaval Ja produkty, a vkladanie suborou by som vyriešil podkategoriov "Pridat produkt" ktoru by som presmeroval na /index.php?route=information/contact2 a na na tu stránku by som skopíroval kontaktnty formulár, ktorý by som trošku zmenil na par Kolóniek, niako to ešte doriešil s pridavaním fotiek, ktoré by som asi ukladal rovno a FTP a odkazy pridal do dotyčného mailu. Priešil by mail a pridal by som len produkt zmazal tam tlačítko kupit alebo to niako ošetril a do detailu produktu by som dal len mail a jeho kontaktne informácie. šlo by to tak?

Active Member

Post by lada.bk » Sun Apr 13, 2014 3:28 am

Myslím si, že je to zbytečná práce... Nebude to určitě fungovat tak jak potřebujete u bazaru a nakonec zjistíte, že je spousta času pryč a kde nic, tu nic.
Osobně jsem také něco podobné řešil a nakonec jsem použil jiný OS a na něj jsem nainstaloval Listbingo. Je to všechno free a jako základní bazar to funguje super, včetně možných plateb za inzerci, zvýraznění inzerátu, topování atd.... Nechci zde dělat reklamu jinému systému, ale "prznit" OC asi nebude to pravé... Pokud nepotřebujete mít bazar spojený z e-shopem, tak není co řešit...
Pokud to potřebujete spojit se shopem, tak bych si to asi nechal od někoho "dodělat" na zakázku.

New member

Location - JM,Brno,Blansko

Post by funny102 » Sun Apr 13, 2014 3:32 am

lada.bk wrote:Myslím si, že je to zbytečná práce... Nebude to určitě fungovat tak jak potřebujete u bazaru a nakonec zjistíte, že je spousta času pryč a kde nic, tu nic.
Osobně jsem také něco podobné řešil a nakonec jsem použil jiný OS a na něj jsem nainstaloval Listbingo. Je to všechno free a jako základní bazar to funguje super, včetně možných plateb za inzerci, zvýraznění inzerátu, topování atd.... Nechci zde dělat reklamu jinému systému, ale "prznit" OC asi nebude to pravé... Pokud nepotřebujete mít bazar spojený z e-shopem, tak není co řešit...
Pokud to potřebujete spojit se shopem, tak bych si to asi nechal od někoho "dodělat" na zakázku.
Dakujem za odpoved síce to bolo už dávno no diky zapísal som si to.
To bol asi len taký zmot. Odomna to chcel majtel obchodu ja ho len spravujem, tak som mu povedal ze sa to neda a možem sa spytat a spytal som sa tu. No ako som mu povedal ze nie tak sa ma už viac nepytal :D :)

Active Member