Καλησπέρα σε όλους!
Πρόσφατα εγκατέστησα σε localhost το opencart 1.5.6 και έχω κατεβάσει αρκετά modules ώστε να τα εγκαταστήσω.
Έχω εγκαταστήσει περίπου 10 και ανακάλυψα ότι στο admin panel και συγκεκριμένα
Sales>
Customers>Customers
Customers Groups
Notice: Undefined variable: customer_blacklist in C:\wamp\www\test\vqmod\vqcache\vq2-admin_view_template_common_header.tpl on line 188 was not found on this server.
Πως μπορώ να βρω ποιο module είναι?
Ευχαριστώ.
Πρόσφατα εγκατέστησα σε localhost το opencart 1.5.6 και έχω κατεβάσει αρκετά modules ώστε να τα εγκαταστήσω.
Έχω εγκαταστήσει περίπου 10 και ανακάλυψα ότι στο admin panel και συγκεκριμένα
Sales>
Customers>Customers
Customers Groups
Notice: Undefined variable: customer_blacklist in C:\wamp\www\test\vqmod\vqcache\vq2-admin_view_template_common_header.tpl on line 188 was not found on this server.
Πως μπορώ να βρω ποιο module είναι?
Ευχαριστώ.
Με την παρακάτω μέθοδο δεν χρειάζεται να καταλαβαίνεις php.
Στο φάκελο /vqmod/xml κάνεις αναζήτηση στα vqmods (όλα τα αρχεία xml εκτός από το vqmod_opencart.xml) για path που να υπάρχει στο τέλος το:
header.tpl
Εκεί ανάλογα με το τι συμβαίνει (προσθήκη, αντικατάσταση), μπορεί να αναφέρεται το customer_blacklist, αλλά μπορεί και όχι.
Μετακινώντας ένα ένα τα αρχεία που θα βρεις παραπάνω από το φάκελο vqmod/xml στο φάκελο vqmod τα απενεργοποιείς και θα βρεις το υπαίτιο.
Στο φάκελο /vqmod/xml κάνεις αναζήτηση στα vqmods (όλα τα αρχεία xml εκτός από το vqmod_opencart.xml) για path που να υπάρχει στο τέλος το:
header.tpl
Εκεί ανάλογα με το τι συμβαίνει (προσθήκη, αντικατάσταση), μπορεί να αναφέρεται το customer_blacklist, αλλά μπορεί και όχι.
Μετακινώντας ένα ένα τα αρχεία που θα βρεις παραπάνω από το φάκελο vqmod/xml στο φάκελο vqmod τα απενεργοποιείς και θα βρεις το υπαίτιο.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Δεν είχες αναφέρει ότι είχες τροποποιήσει το header.tpl. Ενδέχεται να μην λειτουργούν κάποια vqmod αν τα αρχεία που τροποποιούν έχουν αλλάξει.Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, αν και δε με βοήθησε αυτή η προσπάθεια αντικατέστησα το header.tpl με το πρωτότυπο και λύθηκε το θέμα.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart