Καλησπέρα!
Σήμερα μου ήρθε μια ειδοποίηση από την τράπεζα για μια πληρωμή σπό μια παραγγελία στο eshop μου, αλλά δεν βλέπω την
παραγγελία στο admin panel όπως συνήθως...H παραγγελία έχει πάρει κανονικά id και έχει πληρωθεί επιτυχώς...
Μόνο που δεν εμφανίζεται πουθενά...
Τί μπορώ να κάνω?
Ευχαριστώ εν των προτέρων!
Σήμερα μου ήρθε μια ειδοποίηση από την τράπεζα για μια πληρωμή σπό μια παραγγελία στο eshop μου, αλλά δεν βλέπω την
παραγγελία στο admin panel όπως συνήθως...H παραγγελία έχει πάρει κανονικά id και έχει πληρωθεί επιτυχώς...
Μόνο που δεν εμφανίζεται πουθενά...
Τί μπορώ να κάνω?
Ευχαριστώ εν των προτέρων!
Από ότι είδα στον phpmyadmin η παραγγελία υπάρχει κανονικά, την αναζήτησα με το id στους πίνακες oc_order_product, oc_order και oc_order_option.
Πώς μπορώ να την στείλω και στο admin panel μου για να την έχω μαζί με τις υπόλοιπες?
Ευχαριστώ!
Πώς μπορώ να την στείλω και στο admin panel μου για να την έχω μαζί με τις υπόλοιπες?
Ευχαριστώ!
Έχεις εξελιχθεί
Δοκίμασε το εξής:
Στη διαχείριση, πήγαινε πωλήσεις -> Παραγγελίες (Sales -> Orders)
Στην επικεφαλίδα της λίστας στο μενού "Κατάσταση:" (Status) επίλεξε "Παραγγελίες που λείπουν" (Missing Orders) και πάτα το κουμπί Φίλτρο (Filter)

Δοκίμασε το εξής:
Στη διαχείριση, πήγαινε πωλήσεις -> Παραγγελίες (Sales -> Orders)
Στην επικεφαλίδα της λίστας στο μενού "Κατάσταση:" (Status) επίλεξε "Παραγγελίες που λείπουν" (Missing Orders) και πάτα το κουμπί Φίλτρο (Filter)
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart